Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Horde Community


Bezerye

Öne çıkan mesajlar

Bir süre önce communityi kurduk, ortalama 10 - 15 kişi arası online oluyor akşamları.Bugün de 4 eylül sonrası raidler başlayacağından organize olup raid çıkarabiliriz kafasıyla bu işe özel bir discord kanalı kurduk.

Malum artık master loot yok mythic raidler dahil tüm lootlar personal.Yani dkp veya loot council gibi guildde aktif olma vb şeylerle alacağınız ekstra sevap pointlerle item önceliğiniz olmayacak.

Normal ve HC zaten bikaç expansiondır cross-realm, şimdi de bir sonraki tieri beklemeden mythic raidleri de 100 tane guild son bossu kestiğinde cross realm olarak açıyorlar.

Yani hardcore progress kasmayacaksanız artık guildler çok önemli bir yere sahip değil.

Artık bir dünya pug kuruluyor raidler için fakat hem kuranların en iyilerini alalım beklentisinden girebilmek zor hem de saatlerce bekleyip bir nerdrage ile dağılan puglar yaygın.

İşte tam olarak bu sebeplerden ötürü az çok aynı insanlarla, server kısıtlaması olmadan, önceden çoğunluğa göre belirlenecek ortak saatlerde birlikte bir raid çıkarmak, hem ortalama 2-3 saat süren bu aktivitenin sıkıcı ve mesai gibi ortamlardan uzak eğlenceli bir şekilde yürümesini hem de zaten kısıtlı olan vaktimizi saatlerce başvuru/beklemeden uzak bir şekilde efektif olarak değerlendirmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

Benzer şekilde oyuna çok fazla vakit ayıramayan, illa çıktığı hafta mythic görecem diye dertleri olmayan Hordeları aramızda görmek güzel olur.

Discord link : https://discord.gg/cqj5SWr
Community link: antiboykingclub
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

gençler naapioruz çarşamba günü

toplayalım bir en az 10 kişi , 340< gearlı adam girelim Normal + Heroic şeklinde Uldir görelim.

Var mı bu işi üstlenecek raid lider


Ben öyle bir enayilik yapıp o ise soyunurum da tatilden cuma dönüyorum =/ haftaya veya pazara fln sarkan günlere devam koyarsak olur benim için. Herkes kendi guildiyle gitmiyorsa 10 kişi rahat çıkarmaniz lazım bu arada baya adam vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...