Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı pahalı sandalye


feverfeverray

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

Rave ve emek, başlıklara artık çift halinde mi teşrif ediyorsunuz


tasarımcı gözüyle söylüyorum, sattığın sandalyenin tasarımı oldukça dandik. sandalyenin ayağı ile strüktürü anya ile konya misali uyumsuz.

benden sonra da kimin mesaj attığı da umrumda değil. ilkokullu tier dedikodularını da kendine sakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

kaba olmaya gerek yok

_Rave said:

ben baya 3.sınıf bi romantik komedi filmi tierinde sexual tension seziyorum sizin aranızda.


tasarımı konusundaki fikirlerine katılıyorum, tasarımını beğenmemiş olman beni incitmiyor.


o bana diğer topikte şunu demişti şimdi ona burda alakasız bir topikte laf çakmalıyım ki egom tatmin olsun mantığıyla mı attığını söylüyorsun yani postlarını?

ok.

ayrıca seni incitmediğini bildiğim için rahatça eleştiriyorum sandalyeyi. sen incin diye sandalye eleştirmiyorum. güzel değil sadece tasarımı o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Bu tasarım şekli en ideal ergonomiyi sağlayabilen tek model sanırım o yüzden baya tutuluyor matrixin kaptan köşkünden çıkmış gibi dursa da


ne sırt ve oturma kısmının malzemelerinin birbiriyle uyumu var, ne ayak ana strüktür ile bi uyum içinde.

onun için diyorum mühendis tasarlamış diye sırf işlevsellik için. bir sandalyenin içinde 3 tane farklı sandalye var gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun gerçekten laf çakma olduğunu mu düşünüyorsun ya da bu amaçla yapabileceğimi mi? Böyle olsaydı diğer topikte sana ben de çıkışır ve sana laf çakabileceğim anı beklerdim tabii ki.

Her fırsat bulduğunuzda sizden olmayan insanları gömmeye yer aramayın. Ben sana diğer topikte şakayla cevap verdim, burada da ufak bir şaka yaptım. Eğer bu canını sıkıyorsa beni kibarca uyarmanın yolları var.

Sandalye tasarımı konusundaki fikirlerin için teşekkürler. Birbirimizi görmezden gelirsek daha iyi olur sanırım forum içinde.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ay aman hemende triplen. '' birbirimizi görmezden gelelim!''miş. ne kadar alıngansınız ya.

en küçük eleştiriyi bile kaldıramıyorsanız çok üzerler sizi bu dünyada. kadın-erkek eşitliği diye sonra feminist kesiliyorsunuz. sen hiç '' ay konuşma benle ozaman'' diyen erkek gördün mü forumda eleştiriye maruz kalınca?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rave yaptığın şey eleştiri değil, aşağılamaktı açıkçası. Yapıcı eleştiri göremedim ben, ben yanlış anlıyorsam da öküz olabilirim ve özürlerimi sunarım.

Feminizmden nefret ediyorum, feminizm ve ben yanyana dahi olamayız.

Eğer bu şekilde aşağılanacaksam iletişime girmekten kaçınmakta haklıyım ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fevercığım canım benim kendini savunabilecek kapasiten olduğunu düşünüyorum ben. vur ağzıma ağzıma küsküyü sinirleniyorsan? bak bi de özür dilemişsin, öf yani.

ki escape'in ağzına ağzına vururken geçen, helal dedim kız patiyi çözmüş.ama yok yani.

erkekler kadınları küçültmüyor, kadınlar kendilerini erkeklerin karşısında küçültüyor. o yüzden bu ataerkil sistem hala çatır çatır işliyor. bunu görünce iyice sinirlerim tepeme çıkıyor benim de.

ayrıca evet sahibinden.com da falan satacaksan ergonomik-gamer sandalye diye rahatça kakalarsın. rahat olduğu konusunda şüphem yok zaten. eğitimsiz bir göz de tasarımını pek önemsemez sandalyenin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...