Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi ISP


barbu

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler SOL'da 2019 dan sonra şartsız koşulsuz AKK olmayacak dedi.


Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, AKK’sız yeni döneme geçiş öncesi müşterilerine kafa karışıklığı yaratmadan ve formalite yaşatmadan gerçek limitsiz internet kullanımı yaşatacaklarını belirterek, “Dijital altyapı ve teknoloji sağlayıcısı olma vizyonuyla Türkiye’nin dijital ekosistemini güçlendirmek ve çeşitlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz. Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibariyle Turkcell’li iki milyondan fazla ev ve işyerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi belirttiğimiz AKK’sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK’li tekliflerde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK’sız internet dünyasına geçiriyoruz” dedi.



Dedi ama şuan yeni abone olmaya kalksan hala akk li paketler var.

E o zaman şuan birisi gidip 69TL'ye 50mbit 100GB KOTALI paketi alsın SOL'dan. 2019'dan sonra nasıl olsa akk ve kota gibi bir uygulama olmayacağı için 50mbit sınırsız tarifeyi 69tl ye mi kullanacağız?

Buna inanmak zor. Asla o fiyata o paketi vermezler. E bekleyip görelim diyenler içinde, 1 Ocak 2019 dediği anda o 69TL lik paket muhtemelen 99TL olarak güncellenecek.

Vodafone fiber içinde aynı açıklama gelse de rahatlasam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ping sorunu TTnet de çok fazlaydı google dns ile çözmüştüm o sorunu ki zaten sadece vermintide 2 oynuyorum. Milenicom ile yaşamadım bi sorun şu ana kadar.
@seru Bizde bilmiyorduk olduğunu 2 ay önce yeni abonelik almıştım ttnet den. Hala alt yapı kötü şu bu diyorlardı 16 Mbps a kadar tarife 4 e düşer kota dolunca hikayesindeki en düzgün görünen kampanyasında bile 6 Mbps den fazla vermiyorlardı altyapı ayağına, full yalanmış abi. Düzgün bi şekilde alıyorum ve 8 senedir ilk defa 1080p stream izleyebiliyorum. Birde aynı bölgede hatlarda sorun var hız düşüyor o yüzden sağlıklı internetiniz olsun diye 3 Mbps ye sabitledik deyip 3 4 ay öyle kullandırmışlardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şurada görünce dayanamadım netspeed'e geçtim.

ttnet hatlarınız şöyle böyle 50mbit'i zor veriyoruz zaten diye ağlarken adamlar gelip 71mbit interneti bastı sağolsun.

130 lira ödüyordum 67 lira ödeyeceğim. taahhüt yok. yakında biraz kullandıktan sonra gerekli yorumları da yaparım kesiliyor mu ediyor mu diye.

amma velakin şimdilik netspeed'e uyandıran arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu SOL ne yapıyor arkadaş?

1 dakika önce aradılar beni.

Annemin kullandığı 24mbit 35GB AKK'li fiber interneti var. 1 yıl daha taahhütü devam ediyor. Bu paketi hiç bir taahhüt süresi uzamadan/yenilemeden sadece +5tl vererek 50gb AKK ye yükseltebiliriz, düşünür müsünüz dedi. Hayır diyerek kapattım.

Ulan zaten daha dün "SOL olarak 2019 da AKK kaldırıyoruz" diye kendiniz açıklama yaptınız. Niye +5TL daha fazla vereyim. Ne koparırsam kardır diyorlar galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O telemarketerların yaptığı iş tam dolandırıcılık, sallamayın onları.

Uydunet kullanıyorum, beni de 6 ay taahhüt varken tarifenizin süresi bitiyor diye aradılar. Dedim bitmiyor alakası yok, mal gibi kaldı arayan ve gevelemeye başladı yenilemezseniz yüksek fatura ödersiniz gibisinden, üzerine dedim ben bitmeden değiştiririm sen bsg.

Mecburi karikatür:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Turkcell Superonline ciddi ciddi AKK'li olan paketlerin hepsini limitsize çevireceğini açıklamış. Herhalde yıl sonuna kadar satışları arttırmak için limitinde duran paketler gibi opsiyonlara yöneldi uyanıklar :D

Turkcell, 1 Ocak’ta 2 milyondan fazla ev ve işyerinde AKK’yı kaldırıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell'in yaptığını anlatayım.

36 aylık taahütüm varmış. Benim fatura da otomatik ödemede. Ben farkında değilim geçen nisandan itibaren taahhüt bitmiş, bunlar bana 140 140 kitlemeye başlamış. Normalde taahhütte 75TL ödüyordum.

Fakat hata bende tabii, 5 ay sonra fark ettim. İtiraz ettim, herhangi bir şey yapamayacaklarını ilettiler.

Tüketiciyi korumak gibi bir dertleri yok genel olarak zaten. Sonuç olarak ben de 2 sene daha taahhüt etmek yerine başka ISP'ye geçeceğim.

Vodafone ya da netspeed arasında emin değilim sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de taahhüt ekimde bitti. Dedim kasım ve aralıkta 25 lira fazladan veririm. Ocak gelince bakarım çaresine...

Gelgelelim ne bok yicem hiç bilmiyorum. Turknet'e geçesim var ama çok korkuyorum. Kazara sıkıntı yaşayanlar isyan ediyorlar.

Superonline fiberin altyapısı falan yok. Acep SO'nun adsl'lerine mi başvursam? TTnet altyapısı kullanıyo ama en azından akksi daha yüksek olur belki..

Pff. belə vəziyyətin içinə soxum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turknet ve netspeed için daha önce demiştim yine diyorum, bir ay çift internet kullanın, veya fatura dönemlerini denk getirin ayar çekin ama ilk geçişte bu iki ispye de güvenmeyin. Sıkıntı yaşayan büyük yaşıyor çünkü.

Benim baya oldu netspeede geçiş, etrafımdaki insanlardan Holy de kullanıyor. Sorunsuz sıkıntısız gidiyor. Öncesinde ne kadar hız alacağımı telefonla kontrol ettirmiştim, birebir aynı hızı veriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 2019'dan sonra TTnet, Superonline ve Kablonet altyapılarını kullanan;
Vodafone fiber, netspeed, turknet, millenicom gibi ISS lerin durumunu merak etmeye başladım.

Asıl altyapı sahipleri TTnet, Superonline ve Kablonet de sınırsıza geçeceği için, diğer kiralık olarak kullandırdıkları ISS'lere bandwidth kısmaya gidebilir mi acaba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu alsammı düşünmeye başladım

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.

20gb modemsiz tahaütsüz 39 tl. Birde 4.5g li telefon bulmam gerekiyor ekstra. 20gb tan sonra duruyor internet. Extra 10gb 12 lira.

Normal hattımda 128kbps sınırsız internet var. Gece 2 ile 8 arası hız sınırı kalkıyor ama. Download yapacağım zaman bu saatlerde bunu kullanırım, günlük gezinti içinde bu 20gb olanı ama bilmiyorum yetermi 20gb. Sosyal medyada gezinti kısa videolar izleme nadiren acil 100-200 mb şeyleri indirme gibi şeyler.

Sorun şu kaldığım evde telefon altyapısı varmı bilmiyorum pansiyon apart türü ev olduğu için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...