Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2019


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Football Manager 2019 review

Football Manager
returns with a kitbag full of new and overhauled features.
It's the best at what it does,
and FM 19 is the best it's ever been.


https://www.pcgamer.com/football-manager-2019-review/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0#comment-jump
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Whereas previous Football Manager games required Claudio Ranieri levels of tinkering to nail down personalised tactics, FM 19's system simplifies and streamlines the process, recommending on-pitch roles along the way, with the option to autofill your best-suited squad once the strategy is in place.

Ahuasdhuauosdhouahsıdhoh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Multi tam nasil oluyor anlatsaniza.

Herkesin ayni anda mi oynuyor olmasi gerek. Ayni anda next yapmadan akmio mu süre


Madcow'un dediği gibi. Her "turn" bir kişi "Next" dedikten sonra diğer oyuncuların 1 dakikası oluyor. Bu süreyi de ayarlayabiliyosun. Biz 5 kişi oynarken her oyuna başladığımızda ilk sezona özel, 2-3 saat shortlist-training-koç falan ayarlıyoduk. Sezon öncesinde transfer sezonunda da 3'er dakika yapıyorduk bu süreyi. Genelde ilk sezon başı oldukça sancılı oluyor. Sonraki sezonlarda o kadar sıkıntı çıkmıyor.

Maçları aynı gün aynı saatte olacak şekilde ayarlayabiliyosun. Yani Lig maçları pazar, ŞL çarşamba, AL perşembe oluyor. Böylece herkes aynı anda maç yapıyor seri ilerliyor.

Ben daha önceden de yazmıştım. Single player FM oynamak gerçekten easy mode ve hiç zevkli değil. Oyuncu sayısı arttıkça oyun hem daha zor hem de daha zevkli hale geliyor. Sallıyorum. 4-5 kişi PL. Büyük 6'lıyı almak yok... Normalde burun kıvırdığın FA ve Lig kupasına saldırmak zorundasın çünkü AL'ye gitmek bile zor.

Öyle 5 tane fix adam bulup, paşa gönlünün istediği taktiği de yapamıyorsun çünkü o 5 fix adamı kapmak isteyen başka insan oyuncular var :) Sen hiç Artem Milevski'nin Avrupa'daki en değerli oyuncular sıralamasına girdiğini gördün mü :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Turkiye 2. liginde takımlar almıstık bi kere 6 kisi. Kimsenin parası yok, herkesin transfer butcesi 10k falan, tek bir oyuncuya yetiyor. Cile gibi herkes aynı oyuncuya teklif goturuyor falan. Sonra kavgalar falan baya eglenceliydi.

Ama FM'de bozuk taktikler var mesela FM2018'de 2 5 3 falan gibi bi taktik vardı sacmalık her mac 7 atıyorsun. Birileri deneye deneye bozuk taktik bulmus paylasmıs. Multide bunları kullanan olursa bayıyor. O yuzden biraz da oyunu gercekten oynamak isteyen adam bulmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten o taktikler bulunmadan hemen girişcen işte. Bak mesela henüz oyun 1 haftalık. Tam zamanı...

Ben Türkiye 2. lig gibi ultra kötü liglerde oynamayı sevmiyorum ya. Championship zevkli ama daha da altına gelemiyorum.

Hele multide?? Yok yok hiiç gereği yok. Gidersin alırsın Yenikale, Shemptın, Palas, Braytın ve benzeri takımlar... Mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...