Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Başlığı nereye açsam bilemedim, Pati'de mobil oyunlar kategorisi yok galiba 8-)

Canlı bilgi yarışması HQ Trivia'nın ülkemize uyarlandığı mobil oyun gün geçtikçe artan kullanıcı sayısıyla rekora koşuyor. Şu sıralar öğle yemeğine çıkınca dışarda pek çok kişinin oynadığına denk geliyorum. Hafta içi oyun başı 4 bin TL ödül varken hafta sonu 10 bin TL'yi buluyor. Pazar günü soruları zorlaştırıp 15'e çıkarmışlar, bugün 240K'ya yakın kullanıcı arasından 13 kişi bilerek 770 TL kazandı. Hafta içi ise 150-180K kullanıcı genelde 3-4 TL kazanıyor. Ödülden çok eğlencesine insanı bağlıyor :)

Hadi Canlı Bilgi Yarışması
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam yaptılar onu ilk defa, 15 sorudan net 4-5 tanesini hiç bilmiyordum 8-9 tane anca bilebildim. ihtilal tatlısı nedir abi sütlü nuriyeymiş afasdas

her şeye 3 kere dokunma hastalığı olan ve kutba doğru uyuyan yazar? salladım onu mesela tuttu ama onu kim nerden nasıl bilsin yahu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu tek kişi oynayınca bir yerden sonra ne kadar iyi salladığına bakıyor. Grup halinde oynayıp, elenenlerin eline bilgisayar verip google'la yardırmak en temizi. Ama o da bir yere kadar işe yarıyor, çünkü bazı soruları google'da da bulmanın imkanı yok. Bir de googlelamayıp direk bildiğini sandığın sorular da iyi fake atıyolar (dünkü 41km yukardan serbest düşüşle rekor kıran kimdir sorusuna direk felix demiştim; ama meğer 2014'te google'un vice president'ı kırmış).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu packet analyze yaptim ama web request ile gondermiyorlar sorulari ve cevaplari

websocketlerle incelemek lazim belki sorulari bikac saniye once alabilirsin veya videofeed'i, ise yarayabilir.

hatta clientini kendin kodla git 30 tane hat al, 6-7. soruya kadar elle yap bilemedigin yerde scripti aktive et 3 sik random dagitsin kazananlarla devam et. 9 hat almak 2 tane jokere denk geliyor.

ogrenci ve issiz olsam yapardim da butun odulu bana verseler saatlik ucretimi karsilamaz muhtemelen :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...