Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2. El Kıyafet ve Aksesuarlar


Dethagorf

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

Olm ben o ilk mesaji adam yüz tane kiyafet satisa cikarmis diye yazdim. Gayet de ok bi mesaj forum cercevesinde. Konu alevlenince sacmasapan demek, sacmasapan moderasyon yapmak oluyor.


Sizin mesajınıza bir şey dediğim yok yanlıs anlamıssınız sanırım.
Hakaret eden kişilere sözüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dethagorf said:

CthuLhu said:

haklısın bişey yapmadığımız için olabilir; malum full time paticik takip etmiyoruz, işimiz gücümüz var.

ama bir diğer ihtimal; hiç tanımadığın bir ortamda, kuralları okumadan etmeden, bir şeyler satabilmek için başlık açtığın için de olabilir.


Doğrudur,foruma bütün zamanınızı ayıracaksınız diye bir şey yok.
Kuralları okudum, gelip burda adam ağzına geleni sayıyor hakaret ediyor.
Şu malın fiyatı çokmuş gibi yorumlara bir şey dediğim yok fazla gelen fikrini söyler ama hakaret etmez.
İşin içine hakaret girince insanın cinleri tepesine çıkıyor. Adam gelmiş bana mal mısın bilmem ne olmadık olmadık şeyler söylüyor sadece boş yapıyor, üyeler her konuya mesaj atacak diye bir kaide yok, buraya ilanını koymadığım ürünü koymuş onun üzerinden muhabbet yapıyor.
Sırf yorum yapmış olsun diye paticikteki konuda sadece gömlek olarak yazmama rağmen ilandaki marka yazısına takılmış onu bana yazıyor.
Adam bana kol satılık mı diyor birisi parmaklarıma laf etmiş ben ne diyim abi.


kenarda bi tane küçük ünlem var . Rahatsız olmaya başladığında ona basıp 2 kelam yazmış olsan ben şans eseri değil olan biten başladığında konuya girmiş olurdum.


neutrino said:

Olm ben o ilk mesaji adam yüz tane kiyafet satisa cikarmis diye yazdim. Gayet de ok bi mesaj forum cercevesinde. Konu alevlenince sacmasapan demek, sacmasapan moderasyon yapmak oluyor.


hayır. anlamadığınız şey burası konu dışı değil, kişisel değil, garbage hiç değil.
"Hayirli olsun yeni vucut mu aldin? Kac beden?" diye bir mesajın konuya bir artısı yok. ben de fistan'ın dediği gibi "burada bir malın ederi tartışmalar ile belirleniyor" görüşüne inandığım için bölümün şu anki haliyle kalması gerektiğini savundum zamanında. Sıra sıra kilitli topic olarak ilanlar halinde bir pazar alanı bölümümüz de olabilirdi. Şu anki gibi olduğu için buradan ondan fazla ürün alırken kazık yemediğimden emin olarak aldım. ama niyeyse anlamadığınız, anlamak istemediğiniz, anlamanın işinize gelmediği nokta "sonuca ulaşmak adına buradaki muhabbetlerin niteliği önemsiz" değil.

açılan ürün satış/alış konusuna bir katkı sağlamayacak hiçbir mesajın aslınd apazar alanı'nda işi yok.

lütfen herhangi bir işsiz de çıkıp işte sıralı tam liste diye eski başlıklardaki bu tarz mesajları göstermesin. böyle çığrından çıkmadığı sürece konuları ellememeye çalışıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...