Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailemi nasıl ikna ederim?


Birtutamkedi

Öne çıkan mesajlar

Umarım doğru yere yazıyorumdur. :d
Öncelikle herkese iyi günler dilerim,Yaklaşık 1 ay kadar önce sokaktan neredeyse ölümle burun buruna gelmiş bir yavru kedi aldık.Adı Çirkin ama pekte bi tatlı :)
Kedi almamızın ilk amacı kediyi toparlayıp eski yuvasına bırakmaktı.Yaz tatilim boyunca bakacaktım fakat 1 ayın ardından kediye ciddi bir şekilde bağlandım,Annem ve abim kedi bakmam da bir sakınca olmadığını düşünüyorlar ama babam bu konuya öyle bakmıyor.Aslında açılsa o da onu sevicek arada çaktırmadan ounuyo onunla ama kedi hoşuna gitmicek bi davranışta 'Atın bu kediyo dışarıya' diyor. Kediyi bırakırsam ölücek çünkü kış ayına denk geliyo, bir sonraki yaza kadar kedi'nin kalmasını sağlarsam o zaman işi çözmüş olucağım.Yani bir şekilde ikna etmem gerekiyor.
İlk defa forum'a üye oldum neyi nereye yapacağımı tam biomiyorum,dediğim gibi umarım doğru yere yazıyorumdur.Fikirlerinizi ve önerilerini bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

baban biraz muhafazakar dinci bir tipse resullah peygamber efendimiz de kedileri severmişti,namaz kılarken bile önüne geçmiş ses çıkarmamış falan anlat/hatırlat.zamanında işe yaramışlığı var bu tarz nabza göre şerbet verme olaylarının


İç anadolunun hankı şehrindensin gardaş?

tahmin

Kırşehir

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlattığına göre baban zamanla en az senin kadar sever gibi geldi bana. atılmasını gerçekten isteseydi çoktan halletmişti zaten o işi. şimdilik durumu geçiştiriyor. sen de geçiştir. arada oynamalarını sağla. kış gelirken senden önce hazırlar onun yerini. veya sana emir verir "şunun yerini hazırla, kış geliyor" diye. ama arada yapman gereken şeyler var. evin içinde kum olayını falan halledip kedinin evdeki varlığının 3 kuruş mama ve kum parası dışında eve hiç bir fiziki yük getirmeyeceğini göstermen lazım. kumunun temizlenmesiyle, mamasının verilmesiyle sen ilgileneceksin, evdeki diğerleri kediyle oynamak ve sevmek dışında evde bir kedinin varlığından haberleri bile olmayacak. tabi bunları, tüy müy diye bir dertleri olmadığını varsayarak söylüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...