Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wild Wild Country (2018) - Netflix


paspatur

Öne çıkan mesajlar

discord'da gormustum xunn veya daesu paylasmisti galiba. benim gibi onceden hic adlarini sanlarini duymadiysaniz inanilmaz bir hikaye ve seyir. (tu)(tu)

oncesinde bircok farkli cult belgeseli izlemistim fakat hicbiri buna hazirlamamis. demek ki her zaman daha iyi bir cult var. sonrasinda rajneeshee'lere dair youtube'da ne bulabilirsem tukettim.

yapim olarak cok basarili. fakat belgesel olarak nitelikleri tartisilir.

finansal kismini aciklamakta yetersiz. yontem ve kanunsuzluklarda atlanilanlar, irdelenmeyenler var. bhagwan'in soylemlerine yeterince yer vermiyor.

bhagwan'i olabildigince romantiklestirip izleyiciyi o buyuye kaptirmak, sheela uzerinden yurumek dogal sonuc. fakat narrative odakli secimlerin miktari ve tesiri degil belgesel formati, netflix belgeselleri icin bile fazla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
katiliyorum ilk uc bolum iyi gerisi gecmek bilmedi. arcane e de katiliyorum osho fazla yuzeysel gecilmis. sanirim amerika ve oradaki olaylari kapsayan bir belgesel gibi izlenmeli.

edit :

When the world's most controversial guru builds a utopian city deep in the Oregon desert, conflict with the locals escalates into a national scandal. A true story.

imdb kisa aciklamasi buymus zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...