Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dragon Prince (Netflix)


Harvey

Öne çıkan mesajlar

bir trilyon frame erbakan'a gitmis. bize bu kalmis.

beni daha da rahatsiz eden 3D gomdugumuzde nasil siritmamasini saglayabiliriz demisler ve sanat stilinde karar kilmislar. cok guzel yazilsa bile bu secimleri gozardi edebilir miyim bilmiyorum. 3D veya 2D+3D karsi degilim hatta sevdiklerim bile var. fakat bu avatar'in ekmegini yemek icin fazla dusuk caba duruyor.

avatar cigir acmiyordu ama oldukca temiz ve basariliydi. netflix ayni kalite standartini garantilemek yerine dusuk caba servislemis. cocuklar izlese yeter mi demisler bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
izlediniz mi?

ben gömdüm direkt hepsini çıktığı gibi.


Çok ortada kaldı sezon. Setting ilgimi çekti fakat gönül isterdi ki Avatar gibi böyle macera yaşadıkça dünyayı tanıta tanıta hikaye devam etsin. Direkt olay örgüsüne girdiler. Belki 2. sezon falan biraz daha dünyaya açıldıkça değişik mekanlar ırklar vs tanırız umarım. O bakımdan çok iyi. Moonshadow elf dir, kendini bindlamadır, yok işte 6 primal magic, dragon kingdir güzel konseptler.

Bu arada bu işin hikaye kısmı animasyonlar mal gibi evet. Avatar tarzını çok daha tercih ederdim nedir bu 3 boyutlu heyecanı. Daha dandik animasyon yapiolar bunu yapacaz die. Bir de 9 bölüm bir sezon. İyice yatışa geçti bu sektör

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...