Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter: World


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

zaten 3ds icin cikardiklari generationsi portladilar switche, fakat o arada sanirim eskiden yarim kalan mi yoksa, baska bir projeyi rise diye cikardilar, wirebuglar filan eski oyunlarda varmis zaten, ve yaratik olcekleri kucuk bunda. Bana kalirsa oyunun pacei acisindan sunbreak cok zevkliydi. Mh world ihtisamli ama cok hantaldi, o gitmis bunda, ikiside oynanir oyunlar, bakalim mh 6 tamamen yeni gen, muhtemelemen bir suru yenilik gelir.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni çok sardı oyun, grafikler geri kalmasaymış keşke ama onun dışında iyi. yalnız gamepass save steam’e geçmiyormuş, gg. neyse base oyunu oynayıp doyarım herhalde. bir de rampage questleri çok iyi olmuş, bu oyunda tam istediğim şeydi. layered skin olayını da yapmışlar sonunda.

switch skill sistemi de çok iyi olmuş. gunlance roket jump çok iyi lol.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sunbreak ile swap geliyor bide, iki farkli set halinde butun switch skilleri kullanabilyiosun, arasinda gecerek, gecerkende yon verirsen dodgeluyor filan, bide onunla ilgili decolar geliyor. adamlar hala update getiriyor hala monster geliyor bu ayda. sunbreak ciktigindan beri 4, buyuk update olcak. tabi monster demek yeni silahlar ve setler demek oldugu icin aslinda baya is. ha birde her carsamba yeni event questi geliyor ve layer filan verebiliyor. 

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iyiymiş onlar, evet sağ-sol uçmak da iyi ama base vanillada yok mu o zaman? tüh neyse artık.

hr8 oldum şimdi, yalnız endboss’un kuyruğunu toplayamadım geri sayım sağolsun. o sistemi biz istediğimiz zaman dönecek şekle getiremediler hala.

bir de silah skini vanillada yok mu? sadece sunbreakte mi? layerd rampage weapon çıktı ama normal silaha birşey seçemiyorum galiba meh.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...