Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter: World


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

steam'de oyun ciktiktan sonra fiyatini arttirma olayini yapiyorlar mi? TR PSN'de yapiyorlar onu genelde :)..

bu arada 150 liraya almistim MHW PSN'de.. 240 saat playtime olmus bile.. persona'yi yeni gecti oynama suresinde..

oyun MMO'dan ziyade co-op.. maksimum 4 kisilik partyler ile canavar avina cikiyorsunuz..

14 farkli silah turu var ama silahlarin oynanisi gercekten baska bir oyun oynarmiscasina farkli.. ben great sword oynuyorum oyun basindan beri.. simdi sword&shield denemeye basladim.. asiri keyifli geldi.. mesela sizi kendininkinizden baska silahlarla oynamaya zorlayan bazi arena questleri var.. eger hic tecrube etmediyseniz zorlaniyorsunuz baya..

oyunda leveling var tabi ama character statlari veya skilleri yok.. hunter level atlayinca sadece yeni questlere erisim aciliyor.. lvl1 hunter ile lvl 180 hunter arasindaki tek fark craft ettikleri silah ve armorlar.. monster parcalarindan degisik silah ve armor parcalari craft ederek cok degisik buildler yapmak mumkun.. her armor parcasindan bir skill geliyor (buildleri asil belirleyen sey armor defense statlarindan ziyade bu skilller)..

baya content olsa da oyun ozunde bu.. ama benim (ve su anki player base'in buyuk cogunlugu) gibi gecmis monster hunterlarin hicbirini denememis bir oyuncuysaniz, kesfedeceginiz baya fazla sey var.. oyunun tutoriali baya limitli.. girdiginiz silahin tutorialinda bile ogretmedigi birkac move oluyor (baya da kritik combolar heheh).. oyunun en guzel kismi bu kesfetme hissi zaten.. vanilla wow'a ilk basladigim zamanki donemi yasatmadi degil (artik bitti ama :P)..

https://i.redd.it/clz7dkoc19a11.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DLC bedava olarak geliyor PS4'e.. simdiye kadar kozmetikler disinda cikardiklari tum content de bedavaydi..

tam net aciklama gormedim ama sanirim behemoth release'de olmayacak.. zaten en yuksek seviye boss.. baslangicta erisimi olmaz kimsenin.. ama ayni politikayi uygularlarsa, bir sure sonra yine free olarak gelecektir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...