Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World War Eve Online


loop

Öne çıkan mesajlar

New Eden bir defa daha (finally) dünya savaşının eşiğinde. Tabii beklenildiği gibi süper güçlerin, süper güçlerini sahaya sürmediği, bir kaç sov değişikliği ile biten bir savaş ta olabilir. Ama umutlar BR benzeri büyük bir savaşın yaşanması, oyunun buna ihtiyacı var sanki.
TEST in (belki de boyundan büyük işlere kalkışıp) güneyin haritasını belirleme çabaları mutlu sonlanmadı, FCON, DRF tarihe karıştı. Doğuda yenildiği TRI ve dostları Holy Rentire Empire Legacy yi Immensea ve Tenerifisten atmak ve XiX 'in yerleşmesini engellemek için harekete geçmişken ve zaten süper caps yönünden Legacy yi ezeek durumda iken, bir de PL, TEST bir ders verip güneyden silmek için olaya katıldı.
Bizim asrın liderimiz Mittani ise , böyle olmaz, sıra bize gelmeden harekete geçicez , TEST e yardım edicez dedi ama çoğu kimseye göre doğru bir strateji ile, güney yerine Imperium u kuzeye yönlendirdi.
Önümüzde uzanan olasılıklar şöyle :
1- TEST in Batı Koalisyonuna karşı direnmesi zor gibi, ama aynı şekilde GOTG ve CO2 de bize yani Imperium a karşı NC ye ragmen direnemez, demir yumruğumuzla hepsini ezeriz. TEST yurdunu kaybeder, biz de kuzeyi onlara veririz, asrın liderimiz Mittani tebaası altına dolaylı yönden TEST de girmiş olur,
2- TEST yeteri kadar süre dayanır, biz kuzeyi temizler ve güneye yardıma döneriz, zaten +300 titanı karşısında gören Batı Koalisyonu login bile olmaz, ( biliyorum canları kıymetlidir, bir süre bende bu elite alliance lardan birinin üyesiydim), tamamen batı nın zaferiyle sonuçlanır,
3- TEST dayanamaz, biz de kuzeyde işi kısa sürede bitiremeyiz, asrın liderimiz Mittani sıkılır eve dönüyoruz der, TEST yıllar sonra Low sece döner, ve PL & batı koalisyonu, hatta bütün new eden sonraki hedef olarak Imperium'un üzerine gelir. Ama olası bir Delve savaşı WWB ye benzemez, aylar ve aylar sürebilir, bizi buradan atmak kolay olmaz bu sefer.

Bakalım nasıl olacak. Benim içimden geçen kuzey yerine güneye inip, şöyle BR benzeri bir süper capital fight yaşanmasıydı, veya en azından sov & structure savaşlarında TEST e destek bile olsak her gün onlarca fleet ve yüzlerce kill demekti. Ama liderimiz Mittani sorgulanamaz , kuzeye gidiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

2- TEST yeteri kadar süre dayanır, biz kuzeyi temizler ve güneye yardıma döneriz, zaten +300 titanı karşısında gören Batı Koalisyonu login bile olmaz, ( biliyorum canları kıymetlidir, bir süre bende bu elite alliance lardan birinin üyesiydim), tamamen batı nın zaferiyle sonuçlanır,


Test ile goon beraber kuzeye saldırdı geçen sene. Ondan sonra 9-4 savaşında goonlar Titan ve süperlerini getirdi kuzeye. İkisinde de geri çekildi daha sonra. Yani o kadar kolay değil süper savaşları, yani en azından kesin gözüyle bakmak zor.

Şuanki haliyle GOTG için geçmiş olsun tabi, orası ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beklenen milyon dolarlık savaş oluyor gibi şu an, Tenerifis UALX-3 sisteminde online etmeye çalıştığı Keepstar başındaki kavgada, PL süperleri indirdi, ardından TEST ve bizim getirdiğimiz bir miktar Goon Shield süperleri..
Goonların kuzeydeki armor titanları getireceği söyleniyor ama doğrumudur bilmiyorum, ayrıca her ne kadar tidisiz uzayda rahatça gelselere bile, o zamana kadar burada Test&Gooon süperi kalmayabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

node öldü 5-10 civarı eastern titanı kurtulmuş oldu.
Imperial Legacynin kaybının fazla olması, keepstar, ve arka arkaya indirdikleri dreadbomblar. Karşı tarafın faxlarını silip, büyük bir titan katliamı yapılacaktı plan ama bu serverda böyle bir savaşta hiç birşey plana göre yürütülemiyor işte..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 tarafında titanları kurtuldu. Node patlamasa böyle olurdu şöyle olurdu biraz havada kalıyor. 2 tarafa da nasıl bir destek geleceği %100 bilinmediğinden. Ki goon shield titanı armora girdiği anda node öldü, yoksa +1 daha olacaktı ama daha önce dediğim gibi onunda garantisi yok böyle savaşlarda.

Redditten aldığım sonuç.


FINAL TALLY AS OF 09:30 EVE TIME:
EASTERN ALLIES LOSSES:

9 titans

18 dreads

74 Force Auxiliaries

628 subcaps (729 ships total)

1.09T isk lost

IMPERIUM/LEGACY LOSSES:

4 titans

339 dreads

613 subcaps (956 ships total)

1.45T isk lost (figure includes Keepstar loss @ .3T isk --- 1.15T isk lost in ships alone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle, bizim armor süperlerin ilk fleeti yeni jumplamıştı, ikincisi jump range e girmek üzereydi, yaklaşık +200 titan olacaktı, NC titanları ise daha 3 jump uzaktaydı söylenen.
Bizim armor titanlar atladıktan sonra bir tane bile DD yapamadı, yapsalardı yaklaşık 40-50 DD bir titanı indiriyor, ve bir saat kadar cycling sürüyor. Tabiiki amaç bütün PL fleeti silmekti ama buna zaman zaten yetişemeyecekti. BR savaşı 21 saat sürmüştü, burda ise, 5.30 - 6.00 PL titanları geldi sisteme ancak ondan sonra milyon dolarlık savaşa dönüşebileceği düşünüldü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki tarafta tidi yada node tepkisizliği yüzünden bir çok istediğini yapamadı. Pl tarafındaki gruplarda ciddi bir dread grubu bekliyor. Her şey akıcı çalışarak olsa karşıdaki titanların dpsinin yanına tam range de full damage verebilecek dreadler eklenecekti.

İşte dediğim gibi, sizin tarafın yaşadığı olumsuzluklar 2 taraf içinde geçerli. Bu savaşlarda önemli olan sonuç. Çünkü savaşa giren tüm fcler oyunun normal çalışmayacağını ve tüm planlarını uygulamayacaklarını bilerek giriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...