Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi telefonu alayim?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bir baslik da ben acayim.

Kiz arkadasimin telefonu bozulmus, eski bir seydi zaten. Benim telefonu ona verip kendime yeni bir telefon alayim dedim. Bayagidir iphone kullaniyorum, kasasindan vs. sikildim. Iphone X 6000 lira olmus zaten. O yuzden android istiyorum. Iphone 6s’i aldigimdan beri hic bakmiyordum telefonlara, ortalik karismis.

Almayi dusundugum telefon esasen Samsung S9 ama o kadar vermisken plus mi alsam diyorum (buyuk telefon sevmiyorum aslinda, cebimde tasiyorum telefonu). Note 8 sanirim bu ikisine gore donanim olarak geride tam anlayamadim. Bir de huawei p20’ye bakiyorum ama amoled ekranlari gordukten sonra ips lcd ekranlar cok sonuk kaliyor. Pro’dan farkli olsun diye bayagi bir ozellik kirpmislar. Mate 10 pro da cazip gorunuyor ama telefonun onundeki kocaman HUAWEI yazisi cok itici geliyor.

Ozetle benim icin one cikanlar
S9
S9+
Huawei P20

P20 vs. S9 karsilastirmasi yapip bir de S9+’a 500 lira fazla vermeye deger mi ne farki var anlatirsaniz yarin siparis vermem gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha bütçeli bir şey istersen p20 lite var
asus 5 var https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_5_ze620kl-9061.php

asus 5z var amiral gemi seviyesinde

xiaomi gelecek bi de mi8 amiral gemi
mi8 lite orta seviye
ağustosu bulur herhalde

p20 ile s9 arasında tek önemli nokta chipset.
huawei bi tık asağıda oluyor genelde diğer üst modellerden gpu olarak özellikle... p20in testlerine bakmadım ama dikkat et ona oyun falan kovalıyorsan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben x i bu kadar begenecegimi tahmin etmemistim. imkanin varsa biraz eline alip test et, hatta cebinde tasi cikart fln. android piyasasini uzun zamandir takip etmiyom, ben de foto moto disinsa oyun fln oynamadigimdan bisi diyemicem.

zaten iphone soyundan geliyomussun bir de airpod cilalarsin oh mis.

ama yok illa ki andro diyosan o zaman, en iyisini iste;

https://www.youtube.com/watch?v=cV5TjZCJkuA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

S9+'ın büyük olması benim için eksi bayağı, cebime sokunca kötü duruyor. Bir ara note 2 de kullanmıştım ama sonra kardeşime verip iphone 4s'e geri dönmüştüm.

Yoksa bayağı gidip geldim özellikle ram mevzusu yüzünden ama 4gb oyun oynamayan ya da 50 tane application'ı bir arada açmayan birisi için çok önemli değil gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...