Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sharp Objects (2018) - HBO


BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Son bölümü toparlayamamışlar, son bölüme kadar iyi gidiyordu halbuki. Sanki sonunu açık etmemek için son bölümü hızlı gitmek zorunda kalmış yönetmen. Evet, biraz sorunlu sonunu çekmek senaryo itibariyle. Orada bazı yaratıcı çözümlere gitmeye çalışmış ama olmamış neticede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:


Son bölüm zipoyliri tiklamayin


Kızın ya da anasının neden diğer iki kızı öldürdüğüne yönelik bir şey aciklamadilar mi yoksa ben mi fazla uyudum





yanıt

açıklamadılar. ama kızları annesi değil amma ve arkadaşları öldürmüş. yani en azından ilkini. ikincisini sadece amma öldürmüş diye anladım ben. annesi sadece kendi kızını öldürmüştü. hatta camille'e de sıra geliyordu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
eldar said:

Evet, ben de beğendim. Temposu tam istediğim gibi gidiyor. 8 bölümün yarısı bitti.
Sonuna yönelik hala beklentilerim düşük ama Jean-Marc Vallée gerçekten iyi iş çıkarmış. Big Little Lies gibi bunda da her bölümü kendi yönetiyor. O diziyi beğenenlere bunu da tavsiye ediyorum fakat o dizi, özellikle oyuncularla bir gömlek üstte.


Tavsiyene uydum, çok daha iyiydi (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

ilk 3 bolum izledim. kitabi okumadim.

 

Spoiler

baydim 3 bolumde. meh. 4 falan izlenmez.

ne idugu belirsiz psikolojik sorunlu, alkolik, ve capsiz bir gazeteci ile, onunla sevismeyi bir turlu beceremeyen, koca 3 bolumde tek aksiyonu domuz kafasi alip, di$ini cekip, hmmm bunu bir adam yapmis olmali diye ilkokul terk $erlokculuk oynayan daha capsiz bir dedektif izledik. 

ne gazeteci adam gibi ipucu topluyor, ne de ediz kiligindaki dedektif gotunu bardan disari cikarabiliyo. nasi tipler abi bunlar? kadin habire bir flashback dalgasi yasiyo, birlesmiyo parcalar adam gibi. bir 3 bolum daha bekliceksek daha cok beklerler.

 

ustteki spoileri okudum rahatladim, katilin kim olacagi belliymis zaten. neyse when they see us izleyelim bakalim nasil cikacak.

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...