Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parabola - Twisting Nether - Horde


Konn

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Twisting Nether Realm'inde yeni guildimiz Parabola'yı (Horde) kurmuş ve BfA hazırlıklarımıza başlamış bulunmaktayız.

https://parabola.shivtr.com

Twisting Nether gibi rekabetçi bir ortamda 24/7 wow oynama şansı olmayan oyuncularla, haftada 2 veya maksimum 3 gün raid yaparak Mythic progress hedefliyoruz. Guild yönetiminde bulunan oyuncuların tamamı tecrübeli.

2-day guild konseptinin yaşadığı sıkıntı ve engelleri özenle inceledikten sonra kurallar çerçevesinde işleyecek bir yapı kurmaya özen gösterdik. Buna bir kaç örnek, dinamik rank sistemi (excel ve endeksler falan wuuhuuu) ve performans bazlı raid-spot takibi diyebiliriz. Zira, iki günlük guild olduğunuzda zaman en önemli unsur haline geliyor ve efektif olmak çok önemli.

Eğer siz de BfA contentini yaşamak ancak hardcore oyuncular kadar zaman ayıramayacak konumdaysanız, sizi de guildimize bekleriz. Loot sisteminin komple guild yönetimlerinden alınmasıyla birlikte sizlere sunacağımız en önemli şey organizasyon yapısı ve buna bağlı olarak hakkaniyetli bir ilerleme. Öte yandan, emek ve katılıma karşılık ikincil bir ödüllendirme sistemimiz de bulunuyor olacak guildde.

Web-sitemizden başvuru yapabilirsin veya;

Sputzke#2427
Rara#2208
Eugenic#2112

Taglerinden bize oyun içinden ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tunch teşekkür ederim öncelikle.

Guildimizde uygulamaya çalıştığımız sistem hardcore oynamayacak ama progress yapmak isteyen oyuncualra hitap etsin diye tasarlandı. Daha önce benzer uygulamalar yapan guildler muhakkak olmuştur ama biz esinlenmedik, gerçekten üzerine düşündük taşındık. 2-day olunca ne sorunlar oluyor, nasıl üstesinden geliriz dedik bir düzen yaratmaya çalıştık.

Oyunculardan temelde iki beklentimiz var aslında;

- Raid yapmaları
- Aktif olmaları

Burada önemli olan nokta aslında ikincisi. Raid yapmak bir zorunluluk olmasa bile zaten sistemimiz içerisinde devamlılık olmadığı sürece raidlerde yer bulmak söz konusu olamıyor. Haftada bir raid (HC) yapmayı düşünen veya m+ odaklı oyuncuları değerlendiriyoruz, web-sitemizden başvuru yapabilirler Tunch'un da dediği gibi.

Karşı olduğumuz tip oyuncu aslında 100% social diyebileceğimiz tip oyuncular. Bu tip oyuncular Social olarak tanımlanmasına rağmen genelde "Solo" oyuncular oluyor ve MMO mantığına ters hareket ediyor. Guild ile iletişim kurmuyor vs. vs. Ne biz bu tip oyuncuya bir şeyler verebiliyoruz, ne onlar guilde katkı sağlıyor. O yüzden aktif kişiler olmaları önemli üyelerin.

Son olarak şunu eklemek istiyorum; Parabola yarışçı bir guild değil. Ana hedefi efektif progress yapmak olan bir oyuncu ağı ve bu ağın canlı bir şekilde çalışır halde kalması için de çok oyuncu gerekiyor. Guild iyisiyle kötüsüyle haftada 2 gün, content sonu olmasına rağmen, 25 ortalama oyuncu ile raid yapabilir konumda. Giderek de büyüyoruz.

Herkese kucak dolusu loot, iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Twisting Nether - Horde tarafında guild odaklı raidlerimizin dışında M+ ve diğer PVE contenti birlikte oynayacak takımlar bulma olanağımızı artıracağını düşündüğümüz PVETURK isimli Community'yi kurduk.

Katılım Kodu: ZPDDx4CqNb

Sizleri de bekleriz...

Herkese iyi oyunlar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Arkadaşlar Twisting Nether - Horde tarafında guild odaklı raidlerimizin dışında M+ ve diğer PVE contenti birlikte oynayacak takımlar bulma olanağımızı artıracağını düşündüğümüz PVETURK isimli Community'yi kurduk.

Katılım Kodu: ZPDDx4CqNb

Sizleri de bekleriz...

Herkese iyi oyunlar!


Hayda.. Eee ben priesti 20 euro migrate 25 euro faction change yaptım ally e geçtim sen dalga geçer gibi twisting nether a gelmişin. Yakışmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen beklerim. Yaşları 30'u görmüş yani hayatın 2. evresine geçmiş ancak WoW PvE'de yapmak isteyen oyuncu profili için uyugn bir yapımız olduğunu düşünüyorum.

Raid katılım istikrarını ve oyuncuların veteranlık düzeyini takip etmek için oluşturduğumuz bir iki spreadsheetimiz mevcut. Bunun haricinde de bana yardımcı olan arkadaşlarımla birlikte güzel bir iş bölümümüz de var. Yani demek istediğim elimizde bize kalan 2-3 günlük raid süresini de (yaklaşık 10 saat) düzenleyerek efektif olabilmek.

Bu sebeple düzen ve organizasyona önem veriyoruz.

Ozi Bey... iyi etmişsiniz mıh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...