Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[A] GameHonor- Silvermoon


DavidMills

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhabalar,

Legion da beraber oynadığım ve oynamaktan çok keyif aldığım guildimin başlığını buraya bırakayım. Progress ve guild hakkında detaylı bilgilerin linklerini aşağıya ekliyorum. BFA da ciddi raid yapmak isteyen arkadaşlar, bana hem buradan hem de BNet'imden ulaşabilir. Hatta buna gerek kalmadan web sayfamızdaki Başvuru bölümünden de başvurularını yapabilirler.

Raid kurallarını sonradan mutsuzluk olmaması adına cidden okuyun. Gayet ciddi raid yapan, küfür ve saçma sapan egoların olmadığı gayet makul bir guildiz. TN ve ya Horde dan sıkılmış semi-hardcore raid dönmek istiyorum, bileğime de güvenirim diyen herkes bence değerlendirsin.

GameHonor hakkında

GameHonor olarak World of Warcraft platformundaki temelimizi Legion paketinin “Nighthold” döneminde attığımızı söyleyebiliriz. Alliance tutkunu birbiriyle oynamaktan keyif alan ve oyunun sunabildiği maksimum seviyede zorluklarla mücadele etmeyi kendine hedef almış bir ekibiz.

Guild oyuncularımızın yaş ortalaması 27-28 mertebesinde olup, çoğu oyuncumuz iş güç peşinde koşan veya okuduğu üniversitelerin son yıllarının tadını çıkaran insanlardır. Guild yani topluluk olarak Legion paketi ile beraber raid yapmaya başlamamıza karşın, aramızda raid geçmişleri Vanilla & The Burning Crusade gibi çok daha eski dönemlere dayanan, zamanının iyi guildlerinde yer almış birçok arkadaşımız bulunmaktadır.


World of Warcraft camiasındaki Türk oyuncuların ve Türk guild’lerinin genel yapısında bulunan başlıca sorunların farkında olan, bu sorunları ekarte etmek adına oldukça çaba sarf eden bir ekibiz. Gün itibariyle de bunun meyvelerini topluyoruz. Tüm guild üyelerinin birbirlerine sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde olduğu, karşılıklı sohbetlerinde esprinin de eleştirinin de dozunu iyi ayarlamayı başarabilen, dramadan uzak ve en önemlisi de her konuda adil bir guildiz. Örnek olarak bizim guildimizde raid yapmak isteyen bir oyuncunun gerek yönetim kadrosuyla olsun, gerek diğer oyuncularla olsun; arkadaşlık, akrabalık veya herhangi bir yakınlığının raid kadrosunda yer almasında herhangi bir yardımı olamaz!

Biz: Raid’i sadece oyunun bir parçası olarak değil aynı zamanda akşam mesaisi olarak da görüyoruz ve bu bağlamda herkesin işini hakkıyla yapması gerektiğine inanıyoruz ve işini iyi yapan herkes GameHonor’dan hakkını fazlasıyla alır. (Bugüne kadar bünyemizde bulunmuş veya belli bir süre vakit geçirmiş bir kişi yoktur ki ben hakkımı alamadım desin.)

Raid kadrosuna kısaca dönecek olursak; mythic progress ve arkadaşlık aynı anda yürümez. Öncelikle herkesin bu bilince sahip olması ve bu çerçevede hareket etmesini bekliyoruz. Bir arkadaşınız raide katılamadığı veya loot alamadığı için sizinle arası bozulabiliyorsa aranızda sadece oyun bazlı bir çıkar ilişkisi bulunuyor demektir, biz bunu GameHonor’da kabul etmiyoruz! Önemli olan topluluğun bir adım daha ileri gitmesidir, bunun için hepimiz fedakarlık yapmak zorunda kaldığımız süreçlerle yüzleşebiliriz ve bu bağlamda tüm oyuncularımız üstüne düşeni seve seve yapacaktır. Aynı paydada birleşmiş müşterek kaidelerle sınanmış bir ekipten de aksi beklenemez!



Web sayfamız: http://game-honor.com/
Wowprogress: https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/GameHonor

DavidMills BNet

Soultan#2666


İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Up! adına. Range DPS, özellikle Mage (mq şundan 5 sene önce mage almazlardı riader olarak. Kendi günah çıkarma parantez içim olsun diye şeyettim), Warlock, Balance Druid ve veya Elemental Shaman olursa seviniriz.

Yukarıda kurallar açık ve net. Haftada 3 gün hakikaten kaliteli, eu guild tadında raid yapmak isteyen var ise, buyursun gelsin. Kadro geniş, ilk raid haftalarında herkese şans tanınır tabii ki, Mythic açıldıktan sonra spotunu kapan bırakmaz.

Herkese şimdiden BFA 'de keyifli oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Uldir'e çeyrek kala;

1 adet Resto Druid (lütfen 4-5 boss kesmiş olsun mythic olarak, Antorus ta. Warcraftlogs ta (%70-100) lük dilimde ise baştacı edebiliriz.

1 adet Mage, frost meta ama, arcane ya da fire a kendisini adamış, loglarıyla yakıp kavuran adama asla hayır demiyoruz. Yine illa ki Antorus, ToS Mythic boss kesmiş olsun lütfen.

* Boldlar ile subliminal kastım, up için tekrardan naçizane özür. Evet biraz fıstıklısını istiyoruz ama, iyiyiz. Onun için sıkıntı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Tekrar uplayalım. Loglarına-bileğine güvenen range arkadaşları görmek isteriz. Özellikle Ele shaman+hunter+balance druid+shadow pri öncelikli.

Battle of Dazar'alor 3/9M 9/9HC

Son verry clean kill videomuzuda bırakayım buraya.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=5TlP1IRsISI?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...