Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2018 - 2019


mokoko

Öne çıkan mesajlar

reddick'i kaybedince kafayı yediler ya, sırf şutu var diye tobias'ı tuttular garanti de harbi rotasyon iyice saçma hale geldi. 

dallas'ım yine eli boş döndü. brogdon'u çok istiyordu carlisle hocam keşke onu alabileydik. onun kontrat zaten bildiğin bedava ya, pacers vurgun yapmış. 4 yıl 85 o kalibrede üst tavanı halen belli olmayan bir oyuncu için şu fiyatlarda BE-DA-VA

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimse anlamadi 76 er in napmaya calistigini. az kaldi embid skrim topunuzu diyip trade isticek ad gibi.  ben simmons da max isterim diye tutturmus. ulan versen bir dert vermesen baska. iki ucu boklu degnegin tanimi adam.  nets yine saglam kumar oynadi.

bu arada d'angelonun kontrati bir tek bana mi fazla geliyor?  4 yil 85-90 lik bir adam yahu bu. 

gsw de sicislarda, su kroya az para verip, livingstone u sutlayip duzgun bench kursalar kral olurdu. belki de seneye takaslariz diye 117 verdiler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lebronun amaci artik sadece efsanesine isletecegi istatistik oldugu ve zaten uyumlu bir yildiz olmasindan dolayi hic bir sekilde bu uclunun arasinda uyum sorunu olmasini beklemiyorum, cunku lebron zaten superstar olarak en cok topu paylasan takim arkadaslarini gelistiren bir herif.

3-4 sene bu uclu her sampiyonluga aday, lebronda daha az yukle abdul jabbarin rekoru gecer cunku tek basina takim cekmektense bu sekilde paylasimci olarak daha uzun sure nba e de kalabilir.

lakers go go deriz bizde cok da sorun ? usa de yasasak dert yapabilirdim.

 

edit : tabii uclu olursa.. ama %90 oluyor gibi.

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eger olacagi varsa nba mi izlemeyecegiz, tarihin en iyi triosu olabilecek potansiyeli izleyecegiz yapacagimiz ne var?

olmamasi cekisme icin guzel tabii ki hatta bu uclunun elenmesini dusunmek ?

ben gsw ye de sovmedim, yonetimin basarisini neden kucumsuyoruz? oyunculardan cok yonetim basarisi bu olan bitenler. gsw nin suta dayali basketbolunu sevemedim ben.

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lebronu seviyorum nedense ya, kobe lebron gibi hayvan gibi calisan disiplinli adamlara bi sevgim saygim var nedense, o yuzden sampiyonluktur istatisliktir ne gerekiyorsa alsin ?

kahwi-AD-lebron bir de omrunde bir kez gorebilecegin potansiyelde bir takim yaratir. Bol bol seyrederiz tabii ki de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spora bakis acilarimiz farkli o zaman. Ben rekabetci olan sporu seviyorum, GSW KD'yi aldiktan sonra da hosuma gitmemisti bu daha da gitmez. 

NBA'i tabiki seviyoruz ve izleriz ama Fransa Liginde PSG izlemekten farki kalmayacak boyle giderse. 1200 mac oynanan bir organizasyon bu. Sonucunun sakatliklar harici aylar oncesinden belli olmasi can sikiyor her ne kadar takim tutmasakta. Kawhi-AD-Lebron dominasyonu oyle basit bir dominasyon degil. Klay-Curry'e filan benzemez yani cift tarafli cok agir bir dominasyon.

Insanlarin unuttugu Curry-Klay-Draymond Green filan sistem ve takim icersinde yillar icerisinde superstar oldular. Ne draftta ne de ilk yillarda boyle olunmasi beklenmiyordu. Ortada bir sistem ve onun etrafinda sekillenmis oyun var. KD'yi bir kenara birakirsak GSW bireyselligiyle degil oyunuyla domine ediyordu ligi ki bu da saygi duyulacak bir durumdu kocun buyuk pay sahibi oldugu.

Lebron ise her seferinde future hall of famer olacak 1st draft pickleri topluyor yanina. Kyrie, AD bunlar direk 1st draft pickler. Ustune tarihin en iyi SG'lerinden Wade ile oynadi falan filan. Hazir takima hazir adamlar gelip bir basari saglanip sonra terk ediliyor bosaltilip. Sevmiyorum bu konsolidasyonu. Herhangi bir oyun duzeni, koc basarisi filan da olmuyor genelde.

 

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hıhı kesin öyledir.

? Kawhi ve AD kendi takımlarında ( Özellikle Kawhi ) daha düşük ücret alacaklar LAL in verdiğini veremeyecek bunlar???!!

Kingin yamağı muamlesi görecekler ama bunu sadece çok zevkli basketbol izlemek için geçiyorlar LAL'a. Çok saygı görüyorlar böyle bir yamaklığı kabul ettikleri için.

Gerçekten medyayı elinde tutan güruh çok iyi beyin yıkıyor, böyle LAL taraftarları yaratıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...