Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2018 - 2019


mokoko

Öne çıkan mesajlar

nasıl yazacaksın kim çıkartacak. lebron ve davis tamam da başka adam kalmadı. lonzo harici zaten ekstra bir şey katan adamları yoktu şimdi yine FA pazarından bir şeyler düşürmeye çalışacaklar. Kuzma ile falan olmaz o işler ?

edit:

Ekran-Al-nt-s.png

Davis'le birlikte 4 adamları var kalitelerini geçtik. Kaliteye baksan zaten Wagner iyi çocuk ama eh, Bonga yani geç. FA'de bu takımı yarı finale çıkartacak kadar adam bile yok herkesi alsa bile kasfasfsad Ki Batı konferansından konuşuyoruz Doğu olsa neyse. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen seneki çöp takımla neredeyse playoff'un kapısından döndü takım. davis mevzusu olmasa belki playoff yapacaktı. gidenler yeri doldurulamayacak adamlar değil. gidip kyrie falan değil de ariza gibi 2-3 adam alırlarsa rahat playoff yaparlar gerisi de gelir. sağlıklı lebron + davis baya ağır bir ikili şu durumda bile.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gidenler gayet yeri fiyat/performans olarak doldurulamayacak adamlar. Lonzo geçen yıl bayağı seviye atladı, Ingram zaten verdiği hep ortada belirli adam. Hart geçen sene normal sezonun ilk çeyreğinden sonra düştü feci şekilde ama kenardan gelip çok şey katıyordu. 

bunların üçüde oyunun iki yönünde de gayet verimli olabiliyorlardı çaplarına göre. Lonzo zaten bence dalga geçtiğimiz kadar kötü değil, geçen yılda gayet iyi seviye atladı ki en büyük kayıpları olacak. 

Bulamazsın böyle üç adamı aynı paraya. Bol bol kontrat verince de full roster tamamlayamıyorsun bu sefer nefesin yetmiyor düşüyorsun. Ki 82 maç oynatılmayacak LeBron veDavis bu sezon yüksek ihtimal, LeBron kesin en azından yani daha çok vs...

Playoff yapar ama ilk turda süpürürler eğer çöpten birilerini bulmazlarsa Carlisle'in her sene yaptığı gibi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelecegi belirsiz gencler yerine cok saglam adam aldilar bence. tum nba de top 5-7 den 2 adam la de, kim kaliyor geriye? bence iyi transfer cunku verilen 3 den ikisi belki (cok buyuk belki) star olursa olur o kadar ki ben sanmiyorum. belki ingram oda kd versiyon 2 gibi cocuk.

toronto warriorsdan gorduk cok saglam bir starin nelere kadir oldugunu veya sakatliklarin neleri goturdugunu. LA icin bence en onemlisi bu ikilinin sakatlanmamasi yoksa 5 kisinin sahada oldugu bir sporda %40 i olusturan bu iki kisi ki kuzmayida begeniyorum baya bir favori haline geldi.

LA oldugu icin bosluklari rahatca doldurabileceklerini dusunuyorum.

Lonzo o babayla, o sut ile, o yuzdeli serbest atisiyla daha cok zaman ve emek istiyor.

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da toronto'nun hayvan gibi dengeli roster'ı var. yeri geliyor 9 kişiye çıkartıyordu rotasyonu. 

davis'e zaten kötü demiyorum, lebron ile birlikte hele zaten yani uff ama işte kadro genişliğini bırak şuan kemba ve kuzma'yı koysan takımda 4 kişi var. 

gsw'nin yaşadığını yaşar lakers en iyi ihtimalle işte. 4 adama bütün kontratları dayattılar normalde playofflarda oynamaması gereken 6 adamı kenara koydular. durant gidince tek bacakları gitti, klay gitti halleri ortada. 

davis'in sakatlık problemleri eskisi gibi değil ama geçmişi sakat. lebron desen yaş vs. korunması gerekiyor. yani kim taşıyacak bunları o zaman. batıda %50 yetmiyor resmen po için onu sağlasan bile pilin bitecek. 

bu senede lakers'ın balon olur. PO en iyi ihtimal ve hedefleridir zaten mantıklı olarak. ama işte drafttan gelenler olmadığı sürece, o kontratlar olmadan şampiyon kadro çok zor çıkıyor çok ender ya.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lakersin iq ortalamasi artti, iyi oldu.

ingram 1 mac durant olur bu dedirtiyordu  bir mac sahaya girip dovesin geliyordu.  lonzo desen oyle, 1 mac bakiyorsun magic hakliymis, diger mac sanki lavar oynuyor. ingramin chris paulu yumriklamasi efsaneydi ama ya ahahahah. eglenceluydi ya lakers kadrosu gecen sene 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LA'den giden adamlara iyi adamlar denen bir forum mu olduk gerçekten?

Gitmeleri o kadar iyi oldu ki, resmen çöp temizlediler. Bir bok olmazdı gidenlerden çünkü kafa olarak bitmişlerdi zaten geçen sene, oradan dönemezlerdi. Hem kendileri için, hem LA için iyi oldu. Yerleri de çok kolay dolacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kontratlarına göre gayet iyi adamlar. kayıp zaten kontratları lakers için. 

ingram'ın daha iyisini çok rahat bulursun da o paraya oynatamazsın. yani kawhi opsiyonunu kenara koy bojan, harrison barnes falan var hatırladığım sadece o mevkiide fa'de bu sezon.. ki bojanda geçen yıl 10 alıyormuş, kontrat sezonu performansıyla 2 katına çıkar min kjsadhf 

yok yani o paraya bunlardan iyisini drafttan çekebilirsin ancak. o haklarda gitti. 

yoksa ingram'ı ben de günahım kadar sevmiyorum. lonzo severim ama, bu sene başladı nedense o sevgi adam iyi yönetiyor oyunu ve kendini de geliştiriyor bütün negatifliğine ve babasına rağmen. lebron'un katkısı olmuştu kesin. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AD + Lebron fazla iyi oluyor ama. Bir de Kemba gelirse...

AD New Orleans'ta cidden goz onunde olamadi bir turlu ama adamda all time great olacak potansiyel var. Sakatliklar disinda kazanma arzusu en buyuk eksikligi gibi gordum ben hep yoksa adamda istese her maci alacak donanim var. Kemba ligin en iyi PG'lerinden filan.

Millet Jordanla filan kiyasliyor da Lebron her seferinde neredeyse hazir "all time great" aliyor yanina bir tane. 

Lakers inanilmaz coptu gecen sene, o dogru ama. 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onların hepsi 1 senelik kontrattı. üstte attım şuan takımda AD dahil 5 kontralı adam var sadece.


Şurada güzel yorumlamışlar. Zaten hepimizin görüşlerini anlatıyorlar. Yani İnan'ın dediği doğru AD ve Lebron yanına 3 şutör koysan modern basketbol böyle oynanıyor zaten daha ne olsun kajsdhf 

ama işte o adamları koymak için harbi çok büyük şansa ihtiyacı var. burada benim dediğim nokta. o adamları bulmak çok zor şuan fa pazarında. kemba gelirse işleri rahatlar ama işte halen yolu yarılamamış olurlar. 

bir sonraki sezondan itibaren vurmaya başlarlar bana kalırsa. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...