Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2018 - 2019


mokoko

Öne çıkan mesajlar

KD yi bile bile sakatladi gerizekalilar, ilk gordugumde basima gelen asil tendonu kopmasi oldugunu dusunmustum, demek ki az bir yirtikla kurtarmışti ama simdi daha beter yaptilar cocugu. 

Yazik. Freeagent idi seytan diyor bilerek zorlayip surduler sahaya degeri dussun warriorsda kalsin. 

Cikmis agliyor basketbol ana sorumlusu ustune. Kd de baska idiot ama hadi o sporcu ruhunda var hafif suursuzluk takim icin olumune savaşmak. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 
 
 
55 dakika önce, Alfred dedi ki:

paradan feragat ederek yüzük için 4. allstar olarak GSW ye geçti.

 

sıkıntı tam olarak bu zaten sdfsd bu bayağı kötü imaj yaratan bir şey amerikan sporlarında hatta genel olarak sporda da.

bunu yapmadan önce gideceği çok önceden belli olan (sonradan öğrenildi) rakibine karşı batı finalinde halen hayatının en kötü oyununu oynamış bir adam ki burada yatıp yatmadığı halen konuşulur. onun yüzünden bariz kaybedilen bir seri. nba'in %80'inden max kontrat alacakken genç ve harbiden fiziken en iyi olduğu dönemde gidip ciddi paradan feragat edip yüzük peşinde koşması ve sonrada bunları eleştirenlere 2332423 tane fake acc açıp twitterda instagramda sövmesi, bunların sonra ortaya çıkmasından sonra daha da kudurması vs...

durant sakatlanana kadar aktif oyuncular arasında net şekilde dünyanın en iyisiydi de ve oyununu çok beğeniyorum ayrıda yani adamın karakteri o kadar zayıf ki zaten sevilmemesine o sebeğ oluyor. 

ama bunların dediği gibi kinim yok. ben hayatımda da 3-4 kişi hariç kimseye kin duymadım zaten klasik sevdiğim adama laf gelince savunmaya geçme mekanizması yaptığınız. şenor'a kinim büyük mesela o konuda haklısınız da yok yani. sövdüğüm adamda çoktur ama bunlara hep kin diyeceksiniz yani ohooo forumda kindar olmayan adam çıkmaz. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cousins'inki Durant'in yaptığından da leş bi hareket. Çok değil 2 ay önce max kontrat konuşulurken adam gitti Udoh'dan daha düşük kontrata imza attı. Onun yaptığı 35+ yaş veteran yüzük imzası ve sakatlığa rağmen her şekilde 4-5 katını çok rahat alırdı. 

Durant için halen max veren çıkar bu arada, Durant'ten bahsediyorsun yani adam daha statik bile oynasa halen ligin %80'inden falan daha üst düzey oyuncu. Ha maks olmasın yine her şekilde iyi bir şeyler bulur. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...