Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2018 - 2019


mokoko

Öne çıkan mesajlar

son 263 sayısının hepsi unasisted harden'ın. bu arada sabah bi istatistik gördüm şimdi twitterda tekrar bulamadım ama attığı sayılar öncesi yaptığı dribble sayısı ile ilgiliydi. 7 saniye ve üzeri dribble yapıp sayı atma konusunda açık ara liderdi. bulursam paylaşıcam baya güzel bi istatistikti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harden iti harbi bokunu çıkardı ya, ben de bu sezon içinde Kobe'nin 81'ini geçecek performans bekliyorum.

tempo o yıllardaki seviyede olsa çoktan geçmişti bence ama şuan tek engel o. makine değil sonuçta, ritim bulsa böyle yüksek tempoda insan vücudu dayanamaz o kadar sayı çıkarmaya tek başına :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir woj bomb ile dengeler şaştı. AD takasını istediğini açıkladı dün sabah. bi anda twitter falan deli deli takas senaryoları ve haberlerle çalkalanmaya başladı. trade deadline'a 10 12 gün kala bomba gibi düştü gündeme. ama yine de ad'nin seneyi noh'ta bitireceği konuşuluyor.

başlarda lakers, boston ve nyk'un ciddi adaylar olduğu konuşuluyor ad'nin yeni adresi için.

rich paul hem lebron'un hem AD'nin menajeri. e lakers'ın ve lebron'un AD'ye olan ilgisi de malum olunca en olası senaryo lakers gibi gözüküyor. her ne kadar ellerindeki assetlerden çok daha iyi paketler yapabilecek takımlar olsa da AD'nin lakers'a gitmek istemesi herşeyi değiştirebilir. AD'de zaten bugün lakers dışında bir takıma gitmek istemiyorum açıklaması yapacak deniyor. o açıklama gerçekleşirse AD'nin takas değeri çok fazla düşer. 2020'e kadar kiralık gibi AD'yi almak için kimse çok fazla asset'ten vazgeçmez bence. tabi pg gibi gittiği yerde kalma ihtimali falan her zaman olabilir ama pg hiçbi zaman lakerstan başka takımda oynamak istemiyorum giib bir açıklama yapmamıştı. noh'un lakerstan minimum kuzma + ball + zubac + 2x 1. tur draft hakkı isteyeceği söylentileri var. bu takas çok saçma olmasa bile eğer AD dediğim gibi lakers dışında bir takımda oynamak istemiyorum açıklamasını yaparsa sanki lakers biraz daha düşük bir takas ile bu işi yapabilir gibi geliyor bana.

özellikle boston asset olarak en eli güçlü takım dün ortaya çıktı ki şu anda irving'in kontratı devam ederken AD için takas yapamıyorlar. irving'de, AD'de rose rule adında bir kontrat extention'ı sahipleri. bu rose rule'a sahip oyunculardan sadece 1 adet takas yapabiliyormuş takımlar. şu anda boston zamanında irving için takas yaptığı için AD için yapamıyor. ancak ve ancak sene sonunda irving'in kontrat statüsü FA'e düştüğünde bu takas yapabiliyorlar. buradan büyük gol yiyor boston ama aslında bakıldığında takas için draft hakları + genç oyuncular gibi bir süperstar'ı yollarken almak isteyeceğin parçalara en çok sahip olan takım boston.

nyk'un da ilgilendiği yazılıyor ancak tabi nyk'un bu takası yapabilmek için bu seneki 1. tur potansiyel 1. sıra draft haklarından vazgeçmesi mecbur. başka hiç bir takası kabul etmeyecektir noh. burada da nyk'un potansiyel zion williamson'dan vazgeçmesi demek oluyor. sanmıyorum ki nyk bu topa girsin ama tabi belli olmaz. sonuçta orası nyk herşey olabilir :D

bu arada mutlaka 10 gün içinde takas olacak diye bir durum yok. noh bekleyip ortalığı kızıştırabilir. sonuçta davis gitmek istiyorum dedi ama takımla falan bir sorunu yok. sene sonuna kadar kalabilir zaten kalacağı ile ilgili haberlerde var.

ek olarak klay thompson'ın, AD lakers'a gelirse ve gsw'den max kontrat alamzsa lakers'a imza atmak isteyeceği haberleri de ortalığa çıktı bugün. eğer bunların tümü olursa LBJ + AD + Klay 3lüsü yeni bir lakers dynasty'si kurabilir gibi geliyor batı'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dmarcus :D... Valla kimse beklemiyordu bu kadarını gerçekten. Adam ciddi ciddi oynuyor. 20 dakikada 20 sayılara ulaştı. Bu kadar çok uzun menzilli şutor bir takımda, üstüne yeni defans kuralları; Eğer dmarcus performansını bir tık daha çıkarırsa muhtemelen pleyoff 4-0 spree modunda geçer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DMC zaten geçen seneye kadar ligin en iyi 10 oyuncusundan biriydi. Teknik olarak ligin en iyi 10 oyuncusundan 3'ü GSW'de. Bunlardan ikisi de Durant ve Curry yani Lebron'dan sonra gelen adamlar. Diğerleri de ligin en iyi off-ball skoreri ve görece en iyi savunmacısı. Geçmiş olsun sdjdsf.

DMC için beklenen play-off'lara yetişmesiydi adam all-star arası olmadan geldi, form tutup deşecek ortalığı. Tek sıkıntı takım içi kimyada olur birşey olursa, Lebron bile kabullendi zaten çok kasmıyor sakatlıktan dönmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk 10'a sokmazdım da etkili adam. Bir de daha 2-3 maç oldu. Takım içi kimya halen üst düzey değil ki sertlik ve önem derecesi artan maçlarda nasıl olacak daha bilinmiyor.

Zaten PO'larda patlarlar diye bekliyor herkes. DMC'nin kariyeri boyunca yaşadığı en büyük sıkıntı zorluk derecesi yüksek maçları sabote etmesi sadfdsa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Porzie kalır, Nowitzki var diye özellikle istediği kulüplerden biri Dallas ki düzgün yapısı olan bir contender takımda oynamak istiyormuş zaten.

NYK'ten takas istediğinde mesela şu şu şu kulüplerle hiç konuşmayın, gitmem elinizde patlar diye konuşmuş zaten. Mesela Davis için kullanmak istemiş NYK söylentilere göre oraya hiç gitmem demiş vs...

Tabii gitme ihtimali halen var ama sanmıyorum. Burada Doncic olması da mesela büyük etken. Porzie - Barnes - Doncic bile güzel üçlü. Buraya çiğ et yiyen bir savunmacı ve beyne sahip PG gelirse ki bu da süperstar benzeri bir adam olursa çok tatlı olur.

Conley deniyor mesela, verilecek adam kaldıysa çakmak lazım onu jksadf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hem Porzie hem Doncic için Eurobasket yollarını sınav dönemimde bile aşındırmış bir adam olarak bu taksa beni kudurttu. 2003 yılından beri Dallas'ı tutuyorum son şampiyonluktan sonra ilk defa bu kadar mutluyum.

NYK'i takip etmemin tek sebebi Porzie'ydi. Daha da dönüp bakmam o sirke kjasdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

DSJ'ye gram ihtiyacı yok Dallas'ın, hiç koymaz gidişi.

Porzingis tutarsa ama bir kaç yan katkı ile taş gibi takım oldular diyebiliriz.


Katılıyorum. Fakir Westbrook'u DSJ, bu tip bir adam üzerinden zaten yapılanma olmayacağı belliydi. İlk adımı ve patlayıcılığı güzel ama 6th man gibi bir yapıya bürünüp ikinci 5'in lideri olacağı bir yerde başarılı olabilir. Porzi kalırsa Doncic ile birlikte güzel çekirdek, Barnes da değerli bir parça. Tim Hardaway'in kontratını takaslayabilirlerse 2019/20 sonunda iyi bir yapılanmaya giderler. Özellikle DeAndre gibi rebound ve blok kralı olmak için oynayan bir adamdan kurtulmaları iyi oldu. Herif blok vurmak için 2 adam geriden takip ediyordu pozisyonları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...