Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2018 - 2019


mokoko

Öne çıkan mesajlar

yeni sezona girdik dün gece itibari ile. free agency başladı ve önceden rapor edilen yada yeni açıklanan anlaşmalar düşmeye başladı. şu anda en büyük sürpriz paul george'un okc'de kalması gibi gözüküyor. tabi herkes kawhi ve lbj'in sonlarını merak ediyor.

şimdiye kadar ki kesinleşmiş anlaşmalar aşağıda(imzalar atılmamış ancak kesinleşti olarak raporlanmışlar da dahil olarak)

https://pbs.twimg.com/media/Dg_8FnwU8AAVGNd.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ersan'ın ailesi ve kendi evi ztn milwuakee'deymiş. geçen sene de oraya dönmek istemiş atlanta'dan ayrıldıktan sonra ama anlaşamamışlar o yüzden philly'e gitmiş yarım sezonluğuna.

bu sene eski koçu (atlanta'dan budenholzer) milwuakee'ye geçince anlaşmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herif hep pragmatist adamdı zaten, en iyi ihtimalde lebron-pg13-cousins olucaktı o takım

yaşlanmış lebron ve muamma sakat cousinsle hem de lakers hiç kasamam demiştir

kuzmanın tavanı allstar, lonzoyla ingramınki daha da aşağısı, hani ilerisi de çok çekici değil, gerçi donovan mitchelldan jason tatumdan sonra hiçbir rookieyi sophomoreu beğenemiyorum ben, algımızla oynadılar huehue

neyse işte gswye oklohomada da yenilsek olur np hiç değilse burda niggalar salaş diye düşünmüştür
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ingram bi garip ya, bi bakıyorsun star gibi oynuyor bi bakıyorsun scalabrine sdafh istikrar problemini aşsa bence harbi çok değerli parça. geçen sezon iyiydi aslında işte bu sezonda üstüne bi tık daha koyarsa harbi gerisi gelir.

Bu arada güzel kaynak;

https://www.givemesport.com/1343529-givemesport-presents-the-2018-nba-manifesto

koyalım da sezon önü yorum yapınca beğenmediği şey olursa sabo yine sallıyorsun demesin, sezona bununla hazırlanıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lonzonun tavanı kuzma'nın tavanından net daha yüksek ya. lonzo'nun kidd kadar tavanı var. bu sene fantasy takımımda diye 30-40 civarı lakers maçı izledim, saha görüşü, pasları, savunması, hustle kusursuza yakın. şutu da yok değil, o spastik stille bile güveni gelince atar, veya lakers düzelttirecek şut stilini.

ingram da geçen sene büyük oyuncu olma yolunda adım attı. 1 senede inanılmaz farketti. şu anda içeri penetresi çok üst seviyeye çıktı üstüne 3'lük de ekledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi azılı lebron hater'ı lakers taraftarları için win - win senaryosu oldu lebron'un gelmesi.

yalnızca iki olasılık var. ya lakers kazanacak ya da lebron james kaybedecek.

dün akşam kcp, mcgee ve lance ile 1er senelik anlaşmışlar ayrıca. şu andaki kadro geçen seneki cavs'ten iyi bence ama artık doğu'da değil batı'da lebron. eskisi kadar kolay olmayacak öyle finale çıkmak falan.

sas kawhi için çok fazla şey istiyor sanırım o yüzden lakers lebron ile imzaladıktan sonra kawhi da lakers'a takaslanmazsam bu sene sas için oynamam dedi gibi haberler var. üstüne lakers artık kuzma'yı kawhi takasında kullanmaktan vazgeçtiğini söylemiş. magic lebron'dan sora üstünlüğün kendisine geçtiğini fark etmiş belli ki. eğer 2 gün içinde anlaşma olmazsa takastan tamamen çekileceği söyleniyor lakers'ın. önümüzdeki sene fa olduğu anda basıp alıcaklar kawhi'ı.

izleyelim görelim.

WE ARE BACK #LAKERSNATION

nerelerden geldik :/

https://pbs.twimg.com/media/DhD7Y2fU8AAtp-X.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

woj tam tersini dedi dün lakers lebronu alırsa kawhi takasına daha ciddiyet verecek. gelecek seneyi beklemek istemezler çünkü paul george ile ne olduğunu gördük falan dedi, ki haklı.

onun dışında kawhi'ın gelecek sene oynamama ihtimali yok. oynamazsa san antonio onay verene kadar free agent olamıyor sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laker's haterliğim Lebron haterliğimden bir 100 kat daha fazla :D...
Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum takıma karşı rezil bir nefretim oluştu. Ne güzel son dönemlerdede Lakersin finallerde olmadığı bir NBA izliyorduk gene bir 2 sene yarı final sonrasına kalırlar.

Batı şu anda çok saçma bir hal aldı... Doguyu playoff finalerine kadar izleyen olmayacak herhalde. Kawhi yi de alırsa LAL en büyük aday GSW ile birlikte :(...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SAS Lakers'ın oyununu bozabilir. Ingram'ın olmadığı bir takas senaryosu
imkansızdı, zaten Lakers Ingram'ı da verirdi ama Pop sanırım Kuzma'da ısrar ediyor. Randle-Kuzma-Ingram-Ball-Hart genç çekirdeğinden 2 tanesini alır SAS. Bunlardan bir tanesi de Kuzma veya Ingram olmak zorunda.

Lebron+Kawhi'ın olduğu ve prime performans verdiği bir senaryoda GSW'nin önüne geçerler. Lakers'ın hem coaching hem de rotasyon olarak Cavs'a göre durumu daha iyi. Lakers'ın 2. bir superstar bağlayamaması durumunda zaten kısıtlı ve tahmin edilenden çabuk kapanan FA pazarında işi zor. PG13 de olmadı, DeMarcus Cousins'a yönelecekler muhtemelen fakat Lebron'un olduğu tüm formüllerde en dandiği DMC'li olanı olur. DMC'ye girişeceklerine 2-3 tane mid-level adam çeksinler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu kuzma'nın takastan çekildiği haberi bu sabahtan. diğer dediklerim tamamen tahmin ve yorum zaten. herhangi bir rapor yok bunlar olacak diye.

ama lebron ile imzalaması magic'in elini inanılmaz güçlendirdi bu kesin


lebronu almak pek güçlendirmiyor tam tersi zayıflatıyor.

- bu sene alacağı başka süper yıldız yok, yani bu sene şampiyonluğa oynamak istiyorsa hemen kawhi'ı alması lazım. eh lebron'u almışken 1 seneyi "meh" bir takımla geçirmek ne kadar mantıklı? değil. yani şu anda s.ke s.ke birini almak zorunda lakers ve piyasada üst düzey adam çok sınırlı.

- popovich ingram/lonzo/kuzma gibiler olmadan lakers'ı güçlendirmeyecek, lakers'a gıcık olduğu bilinen bir gerçek. lonzo zaten vermeyi düşünmez lakers ama o üçlüden 2'si olmadan da pop'un yapacağını hiç düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi Lakers kawhi gelecek diye yine beklemeyi göze alamaz, çünkü hem pg13le dilleri bir kez yandı o işten, hem de lebron gittikçe yaşlanıyor.

Spurs de kawhiyi şimdi takaslamazsa seneye karşılığında hiçbirşey alamadan kendi gidicek, eğer 1 sene içerisinde herifi yeniden san antonioya aşık edemezlerse :p

ve popovich'in dejounte murray'i (5 reb 1,5 stealla oynayan 21 yaşındaki 1.98lik defansif pgleri) çok sevdiği söyleniyor.

o yüzden lonzo dahil olmasa da bu takas olur gibi geliyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...