Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iPhone 7 32GB cthulu, Lenovo Thinkpad X260(tekrar)


Figh

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar daha önce paylaştığım lenovo thinkpad tekrar satışta buraya atayım dedim 1-2 isteyen vardı belki değerlendirir, fiyat 2.2k, para bana gelmeyeceği için diğer topicteki 2kyı şeyapamıyoruz. Kalabalık olmasın çok link atayım konuya:

https://forum.paticik.com/read.php?27,8858860,page=1


iPhone 7 32GB:

- Vatandan faturalı, kutu içeriği tamam, kulaklık kullanıldı, orijinal kablosu arızalandı artık yerine 20 liraya aldığım bir kablo koydum.

- Sürekli kılıfla kullanıldı, 2 hafta kılıfsız kullanıldı ve sonuç ekrandaki çizik, onun dışında bir problemi yok, ekran koruyucu ile görünmüyor, çıkarıp foto çektim bizde yalan olmaz gardaş.

- Garantisi aralık 2018e kadar devam ediyor siteden baktım direk.

- Yanında cihazı alırken yanında mal gibi 100 lira vererek aldığım spiegen kılıf ve birkaç kılıf vs göndereceğim önemli değil ama yazayım paket içeriği sonuçta :)

Görseller:

https://imgur.com/a/ctWh98G

2.2k

telefona fiyat biçerken sahibindene bakıp çizik için 200 300 kırdım çok uğraşmadım :)

Şehir Antalya, sanmıyorum ama ikisini beraber alan olursa 4.2 diyebilirim son fiyat için.

teşekkürler, iyi forumlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baya bildiğin cadde üzeri telefoncular 1.9k veriyor zaten abi, ittireyim diye söylemiyorum baya yere sordum piyasası belli, çizik olmasa 2.1kya kadar verirdik dedi bende oradan pay biçtim, arabam olsa galeriye satmam ama bir sorarım mantığı.

teşekkürler yine de yapıcı yorumun için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kişi daha dedi çatlak olabilir diye ama hoparlörden sonra hafif devam ediyor çatlak olsa orada kalırdı diye düşünüyorum, birde baya bildiğin çizildi.


geekvape blade zeus flm da eklenecek satılık konu açıcam ama talep olur mu bilemedim mod ato flm lazım olan olursa şeyapsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...