Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gears Tactics


Sam

Öne çıkan mesajlar

oyun güzel ya ben beğendim.full saf squat oyunu.phoenix pointen sonra ilaç gibi geldi.ne bir grafiksel sıkıntı ne glitch ne bug kaymak gibi grafikler oynanışlar.çok çok nadir animasyonlarda (özellikle ölmüş/ölmekde olan düşmanlarda) hafif sapıtmalar oldu ama dediğim gibi çok nadir ve rahatsız etmiyor.yapay zeka iyi beklemediğim derecede iyi.hoşuma gitmeyen yanları overwatch biraz abartılmış.overwatch değil overpower anasını satıyım.çoğu skill bunun üstüne kurulmuş hatta oyun çoğu yerde resmen overwatch kullanmaya itiyor.birde side missionlar bir süre sonra kendini tekrar ediyor.ha gözüm arada ne biliyim bir üst aradığı,şu yaratığı araştıralım şu silahı üretelim dediğim oldu.. 

bence son çıkan tactical squat oyunları arasında en iyisi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

düşman yokken bile niye action point kadar gidebiliyor karakterler

Bu çok kötü olmus ya. Bir fight donuyor resetleneyim sonrakine set up yapayim diyemiyorsun. fight bitse de sıra sıra oynatıyor yine. Sıra karsiya gelince dusman olmadigi icin bir aksiyon da yapmiyor. Baya sacma olmus. 4 turn luk cd olan skill resetlensin diye turn spamletiyor bosuna. Çok rng var bir de. Aynı overwatch pozisyonuyla birinde 2 adam kaybediyorsun baska denemede full temizliyorlar falan. missleme olayı biraz tuning istiyor. UI da daha iyi olabilirmis loadoutuna bakarken ileri geri yaptırıyor cok.

Ortalama olmus oyun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son act çok bayık.olumlu görüşüm giderek negatife kayıyor.son boss savaşıdayım.o kadar kazık bir boss savaşı ki anlatamam.bir tarafda dalga dalga her turn gelmeyi bırakmayan ve takımınızın iki katı olan minionlar bir tarafdan bossun saldırıları ondan kaçmaya çalışmak vs.silmeme ramak kaldı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...