Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anthem


Sam

Öne çıkan mesajlar

ben oyun guzel cirki zevkli zevksizden cok, ne gerek vardi? kafasindayim. warframe var, destiny var, destiny2 var. zaten cok gec kalmissin ve gordugum kadariyla ciddi bir yeniligin yok. dizaynin konsol kafasi olmasi da cabasi.

bakalim. EA biraz hype masterdir. gene hype mype yolunu bulur herhalde.

oyuna karsi neutral pozisyondayim. ciksin, kitleler tarafindan oynansin, gorelim durumu ne. ona gore laf edilecekse edilir zaten. guzelse de alir oynariz. bir tane demoyla firtina koparmaya gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

connection sorunları da şu yüzden olmuş;

Normalde sadece pre-order edenler ve ea access',i olanlar erişim sağlayacaktı. Adı o yüzden VIP Demo. E haliyle oyun açıldığı anda kaç kişinin pre-order ettiği, kaç tane ea access üyesi olanların sayısı belli. Misal 1m kişi. 1m lik sunucu hazırdı..

Ancak hatadan ötürü mü nedir bilinmiyor, herkes demoya erişim sağladı. Yani ben hiç denemedim bile ama pre-order yapmayan ve ea accessi olmayanlarda oyuna girebilmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kodu da kendileri dağıttığı için kaç kod dağıttık access üye sayısı nedir pre order sayısı nedir tüm veri ellerinde var. 2m ise 2m lik sunucu hazırladık dediler zaten. Tabii ki kaç kişi geleceğini biliyorduk ve o kadar oyuncuya yetecek sunucu hazırdı dediler. Sonra nasıl olduysa herkes erişti demoya.

Hatta sorunu da battlefield ve fifa sunucularından takviye yaparak çözdüler biraz biraz. Fifa ve battlefield oynayanlar Cumartesi günü isyan ediyordu biz çöktük bu sefer diye.

bu da bir hype taktiği olabilir sonuçta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PC'dekilerin sorunu sanırım o kontrollerden dolayı action'u ve hack n slash olaylarını tam yaşayamamış olmaları.
Oyun aslında güzel vakit geçirtiyor. Ben oyunu oynarken zamanın nası geçtigini anlamıyosam o oyun benim için keyiflidir,güzeldir işte bu kadar basit.

Her oyunda derin anlamlar aramamak lazım.. En azından anthem bu oyunlardan biri degil. Beklentiyi çok yüksek tutup ve/veya oyunu sırf EA pazarladı diye hemen gömmemek lazım. Size bi tavsiyem xbox controller'ları pc'de çalısıyor hem başka oyunlar oynamak içinde kullanırsınız. Gidin alın bide o sekilde deneyin bence.
Yukardaki arkadaşlardan biri de xbox'ta performans kaka demiş ama sanırım ONE X de oynamamış ben one x'te herhangi bir frame sorunu kasılma vs falan yaşamadım.. o klasik server baglantı kopmaları dışında 1-2 kere.. onu da adamlar fixleyecektir herhalde hayvan degiller yani. Bu oyun eski nesil konsollarda dedigin gibi frame ve performans sorunu yaşatabilir. O yüzden Ps4 Pro veya One X ile oynamak daha iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shooter'ı controllerla oynamak istesek zaten konsolda oynarız ?

KB+M için menüler dahil hiçbir konuda adam gibi control scheme'i yapmamış olmaları zaten konsol portu olduğunun kanıtıdır, 15 sene önce gelirdi böyle saçma oyunlar.

Konsol bölümüne taşıyabilirsiniz bu konuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:



Yukardaki arkadaşlardan biri de xbox'ta performans kaka demiş ama sanırım ONE X de oynamamış ben one x'te herhangi bir frame sorunu kasılma vs falan yaşamadım..



one'x te oynadım,

frame hayvan gibi düşüyor aksyonda,hele kalabalık mob gelir,ultiler fln açılırsa direk 20'lerde fps ,farketmemen motion blur'dan fln heralde

https://www.youtube.com/watch?v=Lfyugf_Ubkc


1080p'ye aldım 60 fps akarım diye, çok farketmedi



o yüzden oyunun grafiklerini downgrade etmelerinde sorun yok bence, görsel olarak gayet iyi, ama optimizasyon daha iyi olmalı,şu an kasıyor doğrusu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

tunch said:

İrdeleyen tayfa son 10 senedir sadece witcher 3 beğendi zaten. Onun dışında hepsi çöp oyunların.


witcher 3ü bile beğenmeyip düzenli laf atan gördü şu forum. ne diyorsun.


w3 hypelandığı kadar iyi dğeil abi zaten. kötü oyun değil okey ama dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu falan diyenler gördüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle tabi de, hani 1. HL-2 96 almış metacriticden user score 9.1
witcher 93 almış metacriticden user score 9.4

oyuncular gidip de 80lik oyunu büyütmemiş yani. Fanboyluk vardır hype vardır tabi ayrı konu ama büyük bir kesim için gelmiş geçmiş en iyi oyun olmuş

ben daha oynamadım bile tabi sdasfas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mokokocan bu olmadı.

- wha-wat are you doin?!
- killing monstarsss

diye trailer'ı olan oyunu bu kadar kolay silemezsin gfhjdks

onu da geçtim adamlar öyle bi iş çıkardı ki gelen her open world rpg / rpg öğeli oyunun kıyaslandığı benchmark oldu.

hepsini geçtim yele ley yele le le ley LEY LEY LEY LEY diye balkan folkorik halay metal müzikleri var abi ya "hypelanmış" ne demek :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...