Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anthem


Sam

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/ak0g9g/no_spoilers_the_pc_version_is_an_afterthought/

başlığın konsol'a itelenmesi lazım abi


devlerin hemen cevap vermesi, community ile konuşması filan hoş aslında. Burda da altta yazmış adam teker teker ama tabii bütün yazdıkları aslında düzelttik biz bunları da, Beta da yok tam release de olacak. Madem yaptılardı niye demoya koymadılar sfd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi cevap vermesi lazım çünkü şu aralar game developer olmak zor , hele böyle büyük stüdyodaysan , çok dikkatli olman lazım.

millet fo76 fln derken baya gaza gelmiş durumda , ipini çekip linç ederler daha çıkmamış oyunu



ki eleman cevaba "ya öyle diyonuz ama ayı gibi zaman para harcadık abi" diye giriyor

lan harcıyacan tabi pezevenk, bana mı harcadın,AAA oyun yapıosun.


başka beğenmediğim cvpları da var ,

Hold to activate - I understand your perspective here but is holding it really very different than clicking it and being asked to confirm via a prompt? Will likely see if this is a problem in launch


Text chat is something we will continue to monitor - there is VOIP to help explain things to team mates and we have some other ideas to help with this post launch ("Follow Me", "Group Up", etc)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

bence BAYA etiğe sığmaz bir durum

tartışmaya gerek bile yok


ama oyunun anthem olup olmadığı muğlak


edit : hatta bu olayın gerçekten yaşanıp yaşanmadığı bile muğlak


Bu tarz bir olay indie bir firmada çalışan bir arkadaşıma tersi oldu. Çıkarttıkları oyunu inceleme için global çok bilindik bir internet dergisine gönderdiler. Şu anda "bilgisayar oyunu inceleyen üç yabancı site yaz" desem aklınıza gelecek 3 isimden biri mutlaka bu sitedir, öyle söyleyeyim. Dergi inceleme yazıp yayınlayacaklarını, ama "bazı anlaşmalar, kendi dergilerine reklam verilmesi vs" karşılığında "özellikle o tarz oyunlarla ilgilenen, çok daha bilgili ve bu tarzı seven" bir editöre inceletebileceklerini ve daha "dikkat çekici" bir sonuç çıkabileceğini, yoksa sırada kim varsa onun inceleyeceğini, random editör sebebiyle daha sıradan bir sonuç olabileceğini söylemişti. Eski olay. Şimdi Steam'den baktım, oyun çıkalı 10 seneyi geçmiş.

Zaten son maile kadar olan her şey gayet normal, bu her endüstride var. En son teklif etik dışı, bayağı etik dışı. Ama gerçekten oyun firması mı yoksa tuttukları pr şirketi mi bunu yaptı o soru işareti tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi 10 sene önce nasıl bi hava vardı oyun medyasında artık hayıtlamıyorum bile, ama bugün olsa direk ifşa edip linç ettirirsin öyle bi tepkiyi.


dahada güzel reklam olur bide oyuna




press event yapmakta bişi yook, milleti ağırlamaları fln çok normal, o kadar olacak.

ama çıkıp adama "negatif yanlarını yazma,şöle şöle anlat oyunu " diye dayatmalar yapmak, üretilen içeriği gizli gizli reklama,promosyana çevirttirmek,zerre etik değil.


öylesine değilki ifşa edilmeli bence.


ama bu dowvnwardtrust'a pek güvenemiyorum ben ya, şitstorm yaratıp view çekmeye çalışıyor olabilir, tutarlı bi adam değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

devlerin herseye hemen cevap vermesi falan iyi baya, yoksa fo76 gibi release oncesi toad'u bir kere gorduk bi daha goremedik masallah aylar gecti sdffd

oyun baya magara konsolu icin yapilmis bence langur lungur odundan, optimizasyon gelsin pc seviyesine ciksin hersey, sonra girip arada 2 daily, gorev bakilir gibi eglencelik iste iron man simulator.

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/128/901/236.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün biraz daha şans verdim oyuna. Diğer javelin'i de açtım. Uçuşlara bir süre sonra alışılabiliyor. Bu arada gamepad ile oynamayı denedim hemen kenara koydum. O şeyle nasıl aim alıyorsunuz abi?
Herneyse oyun division'un ilk çıktığı zamanki gibi pcde düzeltilmesi gereken çok şey var. Düzelir + indirime giderse alınabilir. Onun dışında öyle çok da şey değil yani...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı demoyu mu oynadık farklı bi versin mu yuklemisler bana anlamadım.

Uçmayı beceremeyenler oynamasın abi zaten, beceriksizleri elimine etmiş oluruz. Her türlü magra falan rahatlıkla dolaşıliyor.

Combat mass effect in aynısı, üstüne hover eklemişler ve saçma cover muhabbeti yok, mis gibi işten gelip stres atma combatı.

Single player görevleri isteğe bağlı olarak aynı görevdeki random elemanlarla yapabilme seçenegı güzel olmuş. İstemeyen de solo yapıyor. Zorluk ve reward scaleini düzgün yapabilirler ise ordan da güzel olur.

Adamlar ne reklam ettilerse oyunun demo versiyonunda o vardı.

Itemlere buildlere falan çok bakmadım nasıl olsa ligde farklı olacaktır, karakter customization ekranı baya bi oyalayacak gibi. City of heroes'tan sonra keyifli olucak customization ile ugrasmak

Kendi adıma sıkıntı olarak fort tarsiste çok yavaş yürüyor karakter. Arkadaş dünyayı kurtaricaz eleman 3e ayrılmış azicik hızlı yürüsene.

Bir de "çok fazla" eye candy var, bi yerden sonra diablo gibi buton same dönüyor combat. Takim arkadasının visuallerini kısma seçeneği gelir tahminen wow gibi.

Göreve giderken ki waypoınt sistemi çok hoşuma gitmedi. Solo hiç oynamadım ama, göreve ciktigin anda open World moda geçse daha iyi olur gibi.

Ek: yuh baya wot olmuş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc de kontrolleri bilmiyorum ama konsolda ben baya havalarda taklalar falan atarak dolanıyorum heryerde ve çok kısa sürede alıştım. baya zevkli o ucma kaçma tripleri. lan işte basında dedik pc oyunu degil diye konsola tasısınlar konuyu siz de yazmayın bidaha olsun bitsin djfkg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...