Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anthem


Sam

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

350tl fln standart di mi
peh güyya master race olucaz

durmaplayde 250ye varmış


ya da 1 aylık origin (15 euro sanırım) üyeliği alınıp hem erken başlar hem deneme yapar, hem de oyunu beğenirsen %10 ucuza alırsın hem de arada fifa battlefield falan oynarsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü duruyor videolar, öyle böyle değil. Zaten hub'larda bile diğer oyuncuları göremiyormuşuz sanırım, sadece instanced PvE/PvP'de mi görecez diğer oyuncuları?

Tunnel shooter'a benziyor oyun, görevden göreve point-to-click uçma falan çok kötü duruyor. Uçarken hele durduğu yerde takla atması falan baya cringe yarattı bende. Javelinlerin herhangi bir mobilitysi yok gibi zaten hover ve double jump haricinde combattayken. Tam bir konsol tunnel shooter'ına benziyor.

Bu oyun ne MMO ne RPG bence, Iron-man skinli CoD gameplay videolarında gözüken.

Open Beta'ya girer bakarım ama EA oyunu sonuçta, cash grab'den öteye geçebileceğini sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunun yapımı sırasında hikayesini yazan deneyimli elemanlar falan işten çıktı. İlk development senesinde başka bir tür bir şey hedefliyorlardı 1 sene sonra projeyi restart ettiler falan diye dedikodular oldu.

Böyle böyle şeyler birikti. O yüzden hiç güven vermiyor açıkçası. Zaten EA oyunu olduğundan bir şekilde oyuncunun ağzına sıçacak şekilde sistem kuracaklar.

O yüzden ki ben incelemeleri falan beklerim. Daha öncesinde de ilişmem. Betada microtransactionları koymazlar. Oyun iyi gelir. Sonra ilk peçte xp kazanımını falan boğazlarlar. Küfür edersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

PVP yokmuş oyunda sdfsd


oyun hakkında en sevdiğim şey

içinde PVE olan oyunda PVP üzerine uğraşmak dünyanın en saçma şeyi

PvE ve PvP aynı anda barındırıp da ikisini de aynı oranda becerebilen bir oyun olduğunu sanmıyorum. üstüne 2 tarafı da memnun etmeye çalışırken 2 tarafı da aynı anda bok eden bir sürü oyun mevcut (en basitinden WoW)

PvP isteyen lol/pubg takılsın, cancer pvp komunitesi kadar oyunları pve oyunları boka çeviren başka bi kadro yoktur herhalde.

ikincisi de boşbeleş hate kadrosu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...