Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

oyy oyy

https://skor.sozcu.com.tr/2019/06/12/konyaspor-baskani-hilmi-kulluktan-flas-sozleri-beinsports-cekilmek-istiyor-1330283/

Konyaspor’da kulüp başkanı Hilmi Kulluk olağanüstü genel kurul toplantısında güven tazeledi. Kulluk oylama bittikten sonra kürsüye çıkarak, Türk futbolunun önümüzdeki günlerinde bir numaralı konusu olacak durumu açıkladı. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı, Süper Lig'in yayıncısı Beinsports'un Türkiye'den çekilmek istediğini ve bu konuyla ilgili olarak Kulüpler Birliği toplantısının 18 Haziran'da olacağını açıkladı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Söylenene göre kur sabitlemek istiyorlarmış.

500 milyon dolarlık senelik ödemenin yarısı günlük merkez bankası kuruna göre ödeniyor, diğeri de sabit değerden ödeniyor. Şimdi okudum tam hatırlamıyorum rakamları ama sabitlenen ilk sene 3.18'mi neydi, geçen sene 3.81'miş bu sene 4.5TL'ymiş. Bunlar aylık ödemelerini yapmamışlar Mayıs ayında, söylenene göre TFF seçimini bekleyip bastırmışlar işte. 3.81'den ödeyelim hem ilk hem ikinci kısmı diye. 

Kulüpler birliği de bu yüzden toplanacakmış. Kabul etmeyecekler tahminen ama hükümet vs. spor kulüpleri olmaz yine bastırırlar isterse reyiz. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 + 3 milyon euro bonus teklif gelmiş Abdulkadir Ömür'e ve bilin bakın ne yapmışlar, reddetmişler...

Menajeri açıkladı çocuğun TS tutmak istediği için bu teklifi reddetti diye ama transfer sezonu uzun ne olur belli olmaz diyor. 

19 milyonu reddetmek nedir ya o kadar borç harç ve maddi rezalet içinde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Natanyal dedi ki:

 

19 milyonu reddetmek nedir ya o kadar borç harç ve maddi rezalet içinde. 

Ağaoğlu bu sene maksimum 3m harcayabiliriz dedi, buna rağmen her sene şampiyonluk için yola çıkma tripleri ağır basıyor. Salın abi buradan sonra o çocukları sıkarsınız artık. Tamam anladık 500TL oynatıyorsunuz ama elin oğlu milyon indirirken daha kaç sene bu paralara oynatacaksın.20M görmüş adama ne ekleyip 40m satacaksın. Tipik Laz ticaret mantığı "benim malım en iyisi".
 He belki son dakika FFP den ceza alırlarsa satmak zorunda kalabilirler o yüzden bekliyor olabilirler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Menejeri o yüzden transfer sezonu uzun, teklif masada duruyor dedi. Bence gider gibi, aklı mantığı olan kimse daha fazlasına satamayacağını bilir. Zaten onun benzerindeki çocukların Avrupa piyasasındaki ederi maks 25 yani onu mu istiyorsun. 

Ha onu alanlarda pasaporttan alıyor. Senin TS de Yerel lig dışı oynamamış adamına 19 vermeleri bile büyük lütuf ve şans ya. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Tregeze yine satın beni demiş.

Gidecektin geçen sene Watfort'a. Tutturdun Galatasaray diye. Mal mısın olm sen. Delualouloulaoufeu'nun yedeği Deeney reyizle kanka olcaktın. 

Otur şimdi oturduğun yere. Cinerler seni 10'un altına satmaz. 10'u da kimsenin verecek durumu yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...