Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

ben aslında senin yorumunu merak etmiştim :) bein yok, anca stada gidip maç izliyorum. Zırt pırt gol iptal etmişler sanırım, son hafta yine bir pislik çevirip bursayı ligde tutmaya çalışacaklar gibi geliyor. Aynı 2 sene önce bursanın bir anda mucize eseri trabzon deplasmanında galip gelip paçayı kurtarması rizenin düşmesi gibi.

Düşsün artıkda kurtulalım...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz kadah penaltyı atamayınca agladım valla yalan yok ?

sonradan biraz inceledim. zaten çogunluk ilk gol ün ofsayt olmadıgını söylüyor. 2. gol ofsaytmış.

Bursa da penaltımız verilmedi diyor. 

Açıkçası göztepe 1 gol daha atsaydı onuda vermezlerdi diye düşünüyorum.

@Darksun abi valla insan artık süper lig imaçları için ne yorum yapacagını bilemiyor. her şey son maça kaldı. Bursayı kurtarmaya uğraşıyorlar desem bir türlü, beraberlik erzuruma yarıyordu, erzurumu kurtarmak istiyorlar desem bir türlü, kimse kimseyi kurtarmaya çalışmıyor bunlar olması gereken desem bir türlü. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çıkıntılık yapmak için değilde Göztepe düşse bir gram üzülmem. Bu sene ne kadar yanlış varsa yapıldı, sonra Tamer Hoca'ya geri gittiler sorryplx diye. 

İyi giden tekere çomak sokup, sonra bu noktada mucizelere vs. kalmak resmen... Erzurum kazanırsa bugün Fener'e karşı bitti işte olay artık güle güle... 

Acımıyorum zerre çok sevmeme rağmen. Bunun olmasını hak etti o yönetim çünkü. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ofsaytlarda VAR falan olmasın, adam yan yana yarım santim önde diye ofsayt. İstediğin kadar çizgi çek ben ikna olmuyorum. Benim ikna olmamam önemli değil de, gol sayısını azaltıyor. İnsanın sevincini kursağında bırakıyor.

Veya tenisteki gibi VAR'a gitme sınırı olsun. Kulübe isterse gidilsin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Samet çok komik ya bize geldiğinde küme düşecek denilen takımı 3. yaptım yaranamadım diye bir laf etmişti, ertesi sene antalya yı düşürdü adam. Şimdi başarılarına yenisini eklemek üzere haha.

Sonradan ayrılması bir şeyi değiştirmiyor :) batır bırak git yok öyle.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yeni asır gazetesinde ve bazı sosyal medya hesapların da (ki yalan haber diyorlar) Ankaragücü maçından sonra mehmet sepilin klübü anadolu grubuna yani tuncay özilhan'a devredecegi söyleniyor. hatta Anadolu efes te göztepe dünyesine girecek deniyor.

Haber yalan yada değil bilemiyorum artık ama göztepe 2.lig te oynarken klübümüzü altınbaş holding yönetiyordu. aynı dedikodular çıktıgın da yalan haber dediler ama sonra Mehmet Sepil'e devrettiler asdasds ? yani yalı grubundan konuştugum bir çok kişi aslında anadolu grubuna devrine sıcak bakıyor çünkü deli bir bütçe gelecek. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...