Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Taraftar organize olup para akıtmayo bıraksa...

Tribünler bos kalsa bein abonesi azalsa seve seve bizim istedigimizi yaparlar ama bu millet hicbir zaman boykot isini beceremedi


en basiti arabanın benzinini demirörenden alma. 10 tane seçenek var, git diğerlerinden al. Şununla ilgili bi tane bile kampanya yok ya.
Sorsan bütün taraftar grubu YDden nefret ediyor. E bişey yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hem Kulüpler birliği, hem TFF mal,çıkardığı kuralı ilk çıktığı halde uygulasa ortada problem kalmayacak.Yaptırımları yola yola kuşa çevirip, en sonunda "yaaa bu böyla olmaz abi" diyorlar şaka gibi. İk çıktığı şekilde uygulansa yerli oynatan klüpler paraya boğulacaktı, ama tabi yeni İbrahim Kızıllar aç mı kalsın kardeşim onlar da haklı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı sınırının artısı ve eksisini analiz etmek çok zor. Tek tek örneklerden gidersen eksi bile bulursun ama bu sınır kalkma kararının FFP çekicinin kafamıza indiği döneme gelmesi biraz kötü gösterdi. Şu an gerçekten büyüklerin kadrosu çok kalitesiz, yabancı transferinde isabet oranı çok düşük. Gelen kaliteli yabancılar zaten bonservisini asla alamayacağın Talisca, Aboubakar, Ayew tarzı kiralıklar. Bonservis ödemediğin kaliteli yabancı buluca da imza parası, maaş derken yine batık hale geliyorsun.

Bence Anadolu takımlarının daha çok işine yarıyor bu durum, milli takıma etkisini ise zaman gösterir. Daha güzel ihracatlar yapmaya başladık ama yurt dışına gidip milli takımı sürüklemesi gereken adamlar yerine hala ligden bazı çöpler dahil ediliyor, dahil edilmesini bırak takım bunların üstüne kuruluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın her yerinde boştaki oyuncular istedikleri zaman istedikleri kulübe imza atabiliyorlar ki, en önemlisi diye belirtmiş bir de sdkajhfsd

Sadece kadro bildirme dönemi yılda 2 kere, orada adının bildirilmesini beklemek zorunda. Kimse akan sezonda dışarıdan aldığı adamı direkt kadroya sokamaz özel maddeler hariç. Fransa'da yapılıyor ligde sanırım ama 1 yerli olayı işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

http://www.ntvspor.net/futbol/turk-futbolunun-sorunu-yabanci-sayisi-degil-5b9273f8febaf10ebcc7b84e

Bu adamı federasyon başkanı yap 5 sene sonra u-21 dünya şampiyonu yapar türkiyeyi. Vizyon sahibi tam kayserili ^^

1,5 milyon euro'ya sattığı welliton'un 80 euroluk eft ücretini de karşıdan isteyen, yoksa evrakları yollamam ha diyen adam bu. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hata nasıl Burak'ta oluyor burada? Kulübünde kalmak istedi ve alacaklarını talep etti. Sözleşmesi gereği hak ettiği parayı istemiş ilave zam falan istememiş ki?

Ben KRALIM VERİN 800 DAHA dese anlayacağım tepkileri de adam bildiğin KENDİ PARASINI istemiş, çok ayıp etmiş gibi muamele görüyor. Kaçırdığım/anlamadığım bir şey var heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

qral’ın yaptığında sıkıntı yok ki bırakın bjk’ye gideyim zaten paramı ödemiyorsunuz kafasındaydı, bir de üzerine 3m bonservis istedi ts transfer olmayınca kalmayı tercih ettim demese topuğuna sıkarlar trabzon’da

ts başkanının burak’ı alacak para darphanede basılmadı diyip parasını ödememesi efsane oldu yalnız sdfss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sözleşmede yazan neyse o. Vermiyorsan mahkeme yolu açık ve futbolcu sonuna kadar haklı. Veremeyeceksen öyle sözleşmeler yapmayacaksın !

Tarık Çamdal mesela adam gs kasasından 37 trilyon gibi rakam çıkardı hem maaş hemde bonservis vs şişirilmiş euro kuruyla. Bir şey diyebilir miyiz ? Adamın kaı gibi sözleşmesi var ve bunu imzalayanlar asıl suçlu ama o zamanın koşulları elleri biraz mahkum etti vs.

Yeni yabancı kurallarıyla Junior Tarık Çamdal'lara katlanamam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...