Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Transferler başladı, yeni konu gelsin.

https://pbs.twimg.com/media/DfZt0k1XUAA7gyo.jpg

said:
Elazığspor'da forma giyen Alpaslan Öztürk, Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Müthiş transfer, Elazığ'daki en iyi adamlarımızdan biriydi ama yine klasik bedavaya kaçırdıklarımızdan oldu. Süper Lig seviyesinde oynuyordu zaten, Göztepe'de de umarım başarılı olur. Tamer Tuna olsa tam ona göre sistem adamıydı da işte yeni sistem vs. belli değil o yüzden çekinceliyim.

Başarılı olacağından bayağı eminim ya, sezon içinde de takip edeceğim yine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normal, satış portföyu aşırı derecede düşük olan ve ekonomik kriz içindeki bir takıma gayet normal bir ödeme.

BJK, Cenk'i satana kadar kaç tane adamı hak ettiğinden ucuza gönderdi mesela. Ya da Çin pazarının varlığında işte bonservis şişirtebildi.

Ha Okay şu haliyle Fransa'dan ya da Almanya'dan transfer yapsa min 15-20 basan çıkardı orası ayrı. TR standartlarında gayet iyi para 7, bir yerden de başlaması gerek kulüplerin satmaya. İleride daha iyi paralara satarlar.

edit:

Bir de Okay şimdi alt tabanı oluşturdu. Birileri Yazıcı, Abdulkadir vs. için gelse biz Okay'ı 7'ye sattık diye gösterip diğerlerine kapıyı direkt buradan ya da biraz üstünden açabilirler.

BJK, Marcelo'yu 7'ye sattığında da bunun yolunu açmıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim göztepeli gencolar da baya komik ha.

sabri,selçuk şahin,tanju , günay, BA ile yolları ayırdık. sezon başı sabriyi ve selçugu aldık,tanju ile devam ettik diye ortalagı yıkan. bunlar mezar taşı diyen adamlar şimdi kadroyu niye bozuyorlar diye sövüyorlar. birde bunların yerine max.25 yaşın da adamlar alıcaz. hatta bir tane 23 yaşında falan aldık. kadro yaşlı bizim gençleşmesi lazım.bu sezon eufa ya oynamayız ama stad bitiş senesin de 2-3 yıldız transferi ile uçucaz inşallah :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Buraya yazayım bari, FFP'ye 3 yeni kural geldi. En önemlisi ise sürdürülebilir borç zorunluluğu gibi bir şey oldu. Detayları daha çok okumadım ama özetle diyor ki;

30 milyon euro üstü borçlarda bunu arttırmadan sürdürülebilecek gelirin varsa 7 katına kadar çıkabilirsin. Gelirin yoksa hadi eyvallah canım.

TR'deki takımların %90'ı falan direkt FFP cezasını istikrarlı şekilde alıyor böylelikle.

hadi gg asdfds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son kuralı da merak eden varsa, onda da PSG gibi takımlar için işte 100 milyon başa baş farkı koydular transferlere borç limitleri dahilinde.

Neymar'ı 250'ye yine al ama ceza almadan kullanmak için 150'lik satış yap diyor yani. Kısacası büyüklere siz ateşlemezseniz piyasayı bizden öpücük beklemeyin diyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bu arada bu sezon da serbest fikstür takımı Göztepe oldu. Geçen sezon Tamer hoca altından çok iyi kalkmıştı ama yeni yapıda tutunamazsa Göztepe'nin işi bu sezonda çok zor. En adaletsiz fikstür onların yine çünkü.

Serbest fikstür nedir diye bilmeyenlere yine Uğur Meleke'den gelsin.

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/yazarlar/ugur-meleke/fikstur-bizimle-alay-ediyor-40518299
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meleke dışında bunu çok gündem yapan olmadı ama cidden bariz olmasa da bir dezavantaj getiriyor, hem de 1-2 kez değil düzenli olarak.

Serbest fikstür takımı neye göre belirleniyor o da belli değil, prosedürü falan ne yani bu işin? Ya kurayla fikstür çekiilmeden önce ilk serbest fikstür takımı seçilsin ya da atıyorum bir öncesi sezon Fairplay performansı en kötü olan takım otomatik olarak serbest fikstür takımı olarak belirlensin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...