Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sekiro: Shadows Die Twice (From Software)


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

oyun parry'nin işe yaradığını öğretiyor da, dark souls'lardan gelen (bloodborne'u bilemiyorum) dodge'lama refleksinin punish'lendiğini öğretmiyor baştaki tuto'larla.

parry tuşunu öğretmeden önce sırf dodge'la takıldığımız bi süre olsa (hatta parry tuşu komple çalışmicak), dodge'lamaya çalıştığımız bi boss'tan dayak yesek, hatta ölünce o an olduğumuz yerde res'lenmeyi de orda oyuna katıp hop diye parry'yi unlock'lasa da öyle dövsek mesela, dodge out parry in'i daha iyi öğretirdi.

de işte narrative'i var level design'ı var. dediğim olay %100 dayak yediğimiz bi boss'ta olsa mantıken res'lendiğimizde dövmemiz lazım parry'yle, hikaye akışını değiştiriyor. boss'ta değil de random mob olsa dayak yiyeceğimizin garantisi yok. ilk öldüğümüz fight olsa ölme sebebimizin dodge'layamamak olacağı garanti değil vs vs. belki baştaki miniboss'lardan biri olabilir. dodge'ladıktan sonra bi açık vermiş gibi görünüp biz o arada saldırınca kendisi parry'yle ağzımızı kırsa, ya da dodge'ladığımız yöne shuriken falan soksa, res'lenince bizde parry unlock'lansa falan kurtarır gibi.

mail atıyorum ben 2. oyunda böyle yapın diye. o zaman da "e bunu 1'de öğrenmiştik ne gerek vardı" dicem smilie6.gif

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu niye bilgisayar oyunlarinda lel. spiritual home konsol olmasi lazim

neyse genichiro'yu ezdim sonunda sengoku temple'a akiyorum su an. ilk kestigim main boss lady butterfly di o yuzden kendime guvenim yuksek gittim genichiro'ya ama baya zorladi. oyunun combat sistemi hakkinda baya sey ogrendim bu fight ta. lady'yi biraz sansa kesmisim resmen

tavsiyem zorlandiginiz bosslarda pattern lari ogrendikten sonra bi kac saat veya bi gun bi ara verin. tekrar oynadiginizda refleksleriniz daha bi canli olacak. dun aksam genichiro'ya bi bucuk saat kesildikten sonra biraktim bugun tekrar basladim 3. denemede kestim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben demon of hatred oldum artık. Allah kahretsin o demonıda, devamlı vurmam gereken taşak kıllarınıda, boktan kamerayıda, yerde takıldığım odunlarıda, ateşi de. AAAAaAAAAAaaAAAaaAAAAAaAA

35 saat oynamışım oyunu 5 saati sırf demon. Bloodborne a koyacakken yanlışlıkla bu oyuna koymuşlar gibi zaten. Bloodborne,DS3, Sekiro önceki bosslar hiç biri bu kadar kitlemediydi ya. Bi Orphan of Kos'ta zorlanmıştım çok ama oda olduydu yani sonunda. Bu olmuyor. Kapasitem yetmiyor heralde sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Souls oyunlarından hiç birini oynamadan giriştim. Başlarda baya kan kusturdu. 

Oyunun asıl tutorial kısmı genichiro. Onu geçtikten sonra combatı öğrendim. Deflect ve mikiri öğrenmek şart.

Daha yeni owlu yendim. İsshin ve demon baya zor diyorlar, farma giriştim ben de. Biraz daha güçlenip gideyim.

Souls serisi de bu kadar iyiyse ona da bir el atarım. Videolarda çok ağır duruyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...