Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Jedi Fallen Order (2019)


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Trailer hype olmuş. Respawn'dan umutlarım büyük. EA'in geç de olsa hatalarını anlaması sevindirici. BF 2'de de release'den bir gün önce kaldırmışlardı micro transactions'ı.

Karakter ilgimi çekti, Force Unleashed gibi Star Destroyer'lar indirebildiğimiz level'da bir güç kullanımı olmaz umarım. Lightsaber ve Force kullanımının daha Jedi Knight vari, Kotor vari olmasını isterim. Action - Adventure olduğu için JK-Force Unleashed arası olacaktır muhtemelen.

Oyunun geçtiği era gereği bol bol Revenge of the Sith - Rogue One - A New Hope dönemi ögelere-karakterlere rastlayabiliriz. Rogue One'daki K2SO unit droidler trailer'da da vardı mesela. Trailer'daki lightsaber ise Cal tarafından construct edilmemiş sanırım, epey hırpalanmış bir lightsaber'a benziyor. Onu da adam edicez herhalde oyunda bir noktada. 


Talent tree falan varsa GOW misali şükela olur. Hele bir gameplay gelsin de üzerine konuşulur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır türlü mecralarda lan niye bi tane batman, madmax, shadow of war benzeri star wars oyunu yapmıyorlar. satmama ihtimali yok anasını satayım diye dolanıyordum. herhalde o tarz bir oyun diye tahmin ediyorum.

bir de ana karakterin jenerik white male olması nasıl hoşuma gitti anlatamam ya. ağlasın şimdi sjwler.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...