Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

12 saat önce, -Bonesoul- dedi ki:

ee tutturdunuz gidiyorsunuz bakalım d3 motoru ile yapmışlar diye. ortada öyle bir bilgi yok. zaten komple bütün engine'i sıfırdan yazacak da değiller, günün şartlarına göre güncelleyecekler, yeni motor dedikleri bu.

tamam ben de itiraz etmiyorum ki, yeni duruyor motor bence. sadece içerik fuarda gösterecek kadar yapılmış duruyor dedim. gösterilen oynanış d3 kadar akıcı değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 04.11.2019 at 01:46, Bone dedi ki:

diablo 3 konusunda hiçbir bilgi olmadan diablo 3 oynayıp sonra hayal kırıklığı yaşayanlar oldu diye bunun acısını diablo 4'ten çıkarmaya çalışmak bana hiç de adil ve sağlıklı bir davranış gelmiyor.

 

diablo 3 çıkmadan önce burada bile çok eleştirdik. yanlış bir yönde gittiğini söyledik. ki o kadar ağır hatalar yapmışlardı ki, ancak koca bir ek paket gerekmişti bunları düzeltebilmek için. atmosferin cıvıl cıvıl olması, item loot sisteminin rmah odaklı olması, oyunun bot ile kasmaya mecbur bırakan yapısı felan bir ton şey.

hatta şu tip resimler çok uzun süre internette dolaştı durdu:

https://imgur.com/uC4QUcf

"diablo 3 ile aynı grafiklere sahip!!!!" diye kızılan oyunun grafiklerine bakıyorum da, diablo 3 çıkmadan önce arzuladğımız yapıyı sağlamış adamlar resmen. buna rağmen "DIABLO ÜÇÇÇÇ!!!" deniliyorsa, bunun arkasında bir intikam hırsından başka bir şey göremiyorum:

https://imgur.com/gR2qx5X

ha bu kadar övülen Path of Exile'ın grafiklerine bakıyorum da, Diablo 4 ile yanyana koyduğumuzda PoE'nin "OF ÇOK GÜZEL" denilecek bir yapı göremiyorum. hani oyun 2013'te çıkan ve 6 senedir geliştirilmeye devam edilen bir oyun. Diablo 4'ün ilk çıkacağı halinden kat kat kat kat daha fazla içeriğe sahip olması şaşırtıcı değil. ama sırf grafiklerin nasıl olacağını gösteren bir videoya bakıp da "PoE'nin tırnağı bile olamayacak" denmesini anlamlı bulmuyorum:

https://imgur.com/dwdH2Gz

hacım müşteri olarak adil olmak zorunda değilim :) poe'yi grafiği için oynamadım yıllarca. sanmıyorum grafiği için oynayan olduğunu. daha karanlık bir yapısı var tabi de olay sistematik. itemlar, skiller, çeşitlilik. oyuna getirilen yenilikler fln. ilk başladığında da çok da buglıydı kaç kere lagdan fln öldük, ben eşşeğim bir sürü şey oldu ama niyet iyiydi, vizyon iyiydi sabrettik, gittim comiclerini bile aldım destek olsun diye. 6 senedir geliştirilen oyun blizzard ne yaptı 6 senede d3'e? expansion aldık baktık yine bok gibi olmaya devam etti, seveni illa vardır da benim şu an diablo zerre ilgimi çekmiyor. sen böyle bir efsaneyi 1 oyunla .iç edersen insanlar seni suçlarda azına yüzüne de vurur müşteri loyalitysi kolay kazanılmıyor ama çok kolay kaybediliyor. güzel oyun yapsınlar alıp oynarız yine ama blizzard artık sıradan bir oyun firması benim için o da sırf sc hatrına. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda blizzcon dan gameplay ve Davim Kim in katildigi soru/cevap var.

 

47:00 den sonra geliyor david. Özet olarak yine konsol peasantlari icin diablo yaptiklarini anlatiyor işte. Blizzard tan fazlası beklenmez zaten artık.

Bu yeto starcraft in basindayken gelen balance pathler korkunctu HoTS da. Bircok pro oyuncusu olan komunite bir de bahsettigimiz. Verilen feedback in haddi hesabi yokken baya bir zaman almisti broken terran i duzeltmeleri. Su adamin basinda oldugu oyun mayin tarlasi olsa guvenilmez.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Gangren tarafından Diablo 4 Ana Konu olarak değiştirildi
  • Gangren pinned this konu
  • 3 hafta sonra ...

PoE gibi content olmazsa uzun dönemde kaybetmeye mahkum oyundur. Umarım çok iyi bir oyun olur da birinden sıkılınca diğerini oynarız. Ama ben hiçbir şekilde mevcut Blizzard'ı baz alınca PoE tier birşey çıkacağını sanmıyorum.
Ha PoE yolundan gidip kozmetik/bank guild slot vs satıp sadece ana oyuna para isterse o zaman işler değişebilir. (Islak rüyalar)

Bunun dışında Bone iki oyun arasında kıyas yapabileceği tek şeyi bulmuş grafik!!11 lel
Hani ilk oyunu oynarken yavaşça sindirir vay adamlar ne yapmış be dersin eyvallah da arpg lan bu amacının endgame de her boka one shot atıp ışık hızında farm yaptığın bir oyun türünden bahs ediyoruz. İzlemişsindir muhtemel PoE 2 de ayar çekilmiş grafiklere.

Neyse biç etmiyelim diablo topicini. Umarım çok iyi bir oyun olarak gelir de 3 rezilliğini unutturabilir bünyelere. (Bu arada her yeni sezon girip işsiz gibi bank slot ve portre için görevleri yapıp sonraki sezonu bekliyorum sdf)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

d3 kadar hayatta fail olamaz, kardeş bu item düşürme oyunu. d3 ilk çıktığında rmah vs de olduğu için item düşürmek o kadar zorduki para yapacağız vs derken fena patlattılar. karakterin lvl ı capliyordunuz 2 kere anca legendary görüyordunuz. Yeşil renk hiç görmemiştim hatta. Saatlerce uğraşıp item alamadığın oyunu ne yapacaksın. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...