Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

E zaten oyle olmasi normal degil mi?

AKP'ye de AKP'ye oy verenler disinda herkes karsi. Bu onlari haksiz mi yapiyor.

Asil sikinti sevdigin seylerdeki yanlis gorup kabul edememek. Ben Ali Koc indirilsin demedim. Ama su durum Aziz sonrasi gelen Ali Koc degilde X zamaninda Y kisisi tarafindan olusturulmus olsa adami asmislardi.

Bu ikilem bana acayip geliyor. Insanlara su anda yaptiklari islerden cok gecmiste yaptiklarindan, soyadlarindan, okuduklari okullardan, fiziklerinden, tiplerinden ve paralarindan dolayi gereginden fazla kredi verilmesi ve saygi duyulmasi bu ulkede hep yasadigimiz durumlardan biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şunu anlamıyorsunuz, Ekşi'den alıntlıyorum;

"bir insanın yanlışından dönüp etrafındaki insanları dinleyip kararlarını onların da yardımıyla vermesi ne zamandan beri tükürdüğünü yalamak. hakikaten aptallıkta sınır tanımıyorsunuz. biz aziz yıldırım'a yıllardır bu kulübü tek başına yönettiği için kızmadık mı? işte şimdi başımızda çevresini dinleyen ve hatalarından ders alan bir başkan var."

AKP ile karşılaştırmak ne alaka ya, şaka gibi, Ali Koç'u ben mi seçtim? Fenerbahçeli kongre üyeleri seçti. Aziz'i 20 sene seçtiler son 6 7 senesinde gereksiz diye söylendik durduk. O zaman başkanın yaptıklarını hatalı buluyorduk, Ali Koç geleli 5 ay olmuş arkasında, verdiği kararlarında durmayalım mı? Saçmalamayın gözünüzü seveyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi de sizin mantiginizi cozemiyorum ben. Fenerbahce'yi tartisiyoruz, ligde sondan ikinci kotu durumda olan bir takim var.

Bunun sorumlusu baskan olarak gorulmeyecek de kim gorulecek ben onu anlamiyorum. Elbette sen secmedin de senin mantiginla politika uzerine de konusmamak lazim isler yanlis gittigi zaman.

Benim anlatamadigim su ya da: 5 ay 12 ay farketmez. Aziz'in 20 yil gucte kalmasi basli basina bir Fenerbahce sorunu zaten de hadi onu geciyorum su an. Sirkete girersin, ben 5 ay batirdim ama toparlayacagiz diye birsey yok. Cope gitti Fenerbahce'nin bir sezonu ve zarar. Seneye bundan iyi olacaginin garantisi de olmadigina gore elbette elestirilecek baskan. Dokunulmaz midir nedir.

Ben ileride illa kotu olacaktir demedim zaten. Ama su ana kadar yapilanlarin cok agir fail oldugunu soylemek zor mu? GS baskani icinde soyluyorum bunu BJK baskani icinde. Ali Koc'un ne ozelligi var digerlerinden?

Veya soyle yazayim, Fenerbahce genel tartisma topiginde Ali Koc'u tartismayacagiz da kimi tartisacagiz su an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç'un Fenerbahçeliler için kredisi var. Geleli çok az bir zaman oldu ve devraldığı enkazı hepimiz biliyoruz. "Ersunla olmaz dedi şimdi olur dedi aa bak tükürdüğünü yaladı, vizyonsuz şerefsiz" bunu söyleyince ne kadar moral vereceğiz ki adama? Gidip yakasına mı yapışayım, istifa mı etsin. Ben diyorum ki güvenim tam, düze de çıkaracağına inanıyorum. 2 3 sene sonra bakarız ne durumda ona göre destekler miyiz, gitsin mi deriz bakarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

taraftarın dediğini yapacaklar bunda ne yanlış var? yönetimin kendisi de taraftar zaten bi farkı yok ki diğer fenerbahcelilerle ?


Bence şöyle yapalım:

Her maçtan sonra Ali Koç ayağa kalksın, taraftar baş parmaklarını aşağı çevirirse o maçtan sonra teknik direktörü hemen kovsun, yukarı çevirirse teknik direktör bir hafta daha kalsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Ersun inanilmaz PR kasti ya. Off simdi de tweet gelmis.

https://twitter.com/ersunyanal/status/1073656880759738369?s=08

Sanki bu adam 2-3 defa TS'ye hoca olmamis gibi. Ne bileyim bir anda takimin efsanesi oluverdi. Hani gercek FB efsanesi olacak bir is de yapmadi - cok iyi bir sampiyonluk getirdi dogru ama kadroda bundan 3-4 kat daha iyiydi heralde.

Aziz sonrasi cidden bosluk var. Ali Koc efsane vizyon, Ersun efsane hoca. Illa bir kimlik arayisi da komik geldi bana Ersun tweeti.

Adamin isi o kadar kiyak ki su an basarisiz olsa takim/baskan suclu olacak, 15.likten 10.'luga bile tasisa efsane hoca filan olacak. Inanilmaz is yapti Ersun. Ali Koc da ekmegine yag surdu tabii 3 ay once getirse bu etki olmazdi, gelmeyecek diyip diyip gelince adam su an kral.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ipsiz sapsız futboldan pek anlamayan aptal taraftarlar hariç heralde
o kadar da çalışıyordur kafanız genclik


öyle bir dünya yok, bu insanlar 1er 1er birer gidip taleplerini belirtmiyor.

sosyal medyada yüz binlercesi yazıyor ersun diye, stadyumda on binlercesi bağırıyor. Bunların hangisi akıllı hangisi aptal diye ayıracak bir mekanizma yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Bu Ersun fenerde toplam 1 sene hocalık yapıp sampiyon olup kovulup 2.5 sene trabzon'da TDlik yapmadı mı?

Ne ara asık oldu fenere falan, ne zaman efsane TD oldu?


ben de herhalde fenerbahcede uzun yillar oynadi futbolculugunda falan diye dusunuyordum

attigi tweetlere bak ask fenerbahce falan citayi iyice yukseltti, ki gerisi teferruattir lafi bile cok yanlisti ona yorum yapmadim ama civik tweetlerinden sonra dayanamadim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...