Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

7 sene once Liverpool'dan kovulmus, 11 sene once de Tottenham da ayrilmis adamin CL finalindeki iki takim adina kendine pay bicmesi inanilmaz sdfs. Elbetteki iyi hamleleri olmustur da, arada gecen surede Comolli'nin bu islerdeki etkisini isi bilenlerden duymak lazim. 

Kaldi ki madem Henderson vs transferleri ile ovuluyor, Fener'e bir tane gelecek vaad eden oyuncu almis mi diye sormak lazim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Interview niye Comolliyle o zaman lel. Hala basta olur anlarim, mantik odur zaten, ama aradan 7 sene + 11 sene gecmis o insanlar binbir turlu gelistirmis kendini filan. Sacma yani.

Sirketin basari oykusu soz konusu oldugunda CEO'yu zamaninda comez olarak ben ise almistim diyen mudurle mi interview yapiyorsun.

Kaldi ki adamin ondan sonra yaptigi her is fiyasko. Liverpool macerasi icin de oldukca negatif seyler bulabilirim ama herseye ragmen Fener'de zaten bu tip bir hamle denemesi bile yok. 

Gecmisin ekmegini yiyen adamlardan nefret ederim. Aradan koca decade gecmis su interviewin bir anlami yok. Reklam check olmus.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haha abi savunucam diye stretch etme kendini. Liverpool uzerinden 7 yil, Tottenham uzerinden 10 yil gecmis, arada ne olup bittigine deginmeden, sistemi Comolli kurdu demek baya anlamsiz. Hani 10 sene calisirsin bir sey uzerinde onu da anlarim, sirf 1-2 basarili scout getirdin diye sistem sana mi kaliyor? CEO ornegini ondan verdim yani ki onun da kredisi Comolli'ye kalmaz.

Liverpool'da 2 seneden fazla calismadan kovulmus, sacma sapan tonla adam almis, Tottenham'dan ayrilali 10+ sene once olmus ve sadece 3 yil calismis adama sistemi kurdu demek anlamsiz geliyor, adam fabrika mi kurdu patent mi buldu haha.

Adamla ilgili tonla negatif sey cikaririm da vaktim yok simdi. Kaldi ki Fener'de yaptiklari ortadayken. 10 sene sonra kurulan sistemle Fener CL'de final oynar diyorsan o baska - ki sistem mistem yok elbette ortada.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hacilar siz forumun amacini pek cozemediniz heralde bunca senedir? Ortaya yazi konulmus, paylasilmis, fikrimizi soyleyemeyeceksek niye koydun o zaman yaziyi? Anlamiyorum bazen mantiginizi.

Olani soyluyor dediginiz independent'in yazdigi makale ve gerceklerle tutarsiz oldugunu dusunuyorum dedim. Sirf PR'i kuvvetli diye yaptiklariyla her anlamda basarisiz bir adamin, aradan 10 sene gectikten sonra zamaninda calistigi takimlar final oynadilar diye "basarinin izleri Comolli zamanlarindan" temali yazi komik geldi sadece. 

Adam zaten bu PR uzerinden Fenerin icine etti tum sezon. Ne Comolliymis arkadas kimse laf edemiyor adama. Basarisiz insanlari gelip bir de savunmayin diyince kiziyorsunuz.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Comolli'nin kovulması bu takımların önünü açtı ya. Onun işe aldığı adamların bir şeyler başarmış olması da ona pay edilemez. Adam bariz kötüydü. Yani Tottenham için yine tartışılır vs. ama Liverpool'a Suarez dışında neredeyse hiçbir katkısı olmadı. Carroll transferinde de suçluyorlar ama onda bence doğru hamle yapmıştı elemanın fos çıkması böyle garipti asdfjk
 

Adamın kariyerinde hiçbir başarısı yok gibi bir şey ilk takımı hariç ama işte demek ki ne kadar sağlam çevresi var halen bir yerlerde iş bulabiliyor o sayede.

bazı adamları telefon rehberini kullanmak için yanında tutarsın. o tiplerden comolli yüksek ihtimal. 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...