Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

hacım malatya'nın oynadığı futbolu gördün. savunma takımı. bu maçta onu da yapamadılar işte de, yarın fener tekrar zirveye oynadığında önde savunma kurduğunda tek hamleli bu adam ve topu oyuna sokma konusunda da bamgümcü. yanına çok iyi oyun kuran tecrübeli stoper koyarsan idare eder ancak işte. skrtel de iyi stoper olmasına rağmen o da oyun kuran adam değil. bu ikiliyle önde savunma kuramazsın onu diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Yeni transferlerimiz göz kamaştırdı.

Moses çok iş yapacak gibi bu ligde.

Sadık belki muhteşem bir stoper değil ama yüreği ve Fenerbahçeliliği onu bir seviye üste taşıyor.

moses 1.5 sene olması iyi olmuş. dirar'ın sözleşmesi ne durumda? mümkünse yazın salarım onu, sağ açıkta moses'ı oynatırım işte. ama fener'in sol öne ve santrfora 2 tane çok iyi adam alması lazım. bir de orta ikiliye bir tane seviye atlatacak adam... onların önünde artık ekici, olmazsa elif götürür. bu 3 transfer şart. skrtel'in yerine de ben olsam sadık oynayacaksa oyun kuran stoper alırım sene sonu, etti 4. solbek, etti 5. sağbek hadi şener fln oynatırsın da 5 tane ilk 11 oyuncusu lazım şampiyonluğa oynaması için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam anlıyorum 15 hafta sonra maç kazandınız, son dk çizgiden top çıkardı duygusala bağladınız da komik olmayın. resmen vasata alıştınız, farkında değilsiniz. sezon başı burada sotto'ydu sanırım, transferleri eleştirirken adama troll muamelesi çektiniz böyle, adam ne dediyse çıktı. siz bu kafayla devam edin, ne diyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...