Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Trabzon ve Fener hakem diye şikayet etmiş üstüne bu şikayetçilerin bir hafta sonraki rakipleri de baskı kuruluyor bakın biz daha çok ağlarız demiş. Gerçekten çok keyifli şu an bunları izlemek.

Neyse, ezeli rakibin olsa da senin ayrılmaz bütünün Galatasaray'a hak vermek yerine takip etmeyi daha mantıklı bulduğun 5 taraftarlı Göksel Gümüşdağspor'un aklı ile iş yaparsan çok da birşey diyemeyiz bu haftaki serzenişlerinde haklı olsalar da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alfred said:

Ersun Yanal tipi oyuncu Ofansif sağ kanat. İyi kullanır Ersun bence onu.


Ersun hoca daha çok içeri kat edenlerle oynuyor. Bizde ilk senesinde de Kuyt sağdan Sow soldan içeri kat ederdi. Bu adam Markoviç gibi çizgi oyuncusu gibi geldi bana. Tabi bu yorumum tamamen istatistiklerine bakarak izlemedim adamı hiç. Ayew büyük hayal kırıklığı içeri kat edip gol arar diyordum ama adam tam tersi çıktı. Sağ kanatta oynarken bu adam sağ adamı değil diyordum sola aldılar bu seferde adam değilmiş dedirtti :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

ayuv dan biraz fazla faydası olsun yeter.

abi Ayuw mutlak yok hükmünde olduğu için, moses'in sahaya çıkması bile multiple etki eder, fakat muhtemelen ikiside aynı anda sahada olacağı için etkisi yine kısıtlı kalır.Sanırım Ayew solda oynatmaya devam edecek hoca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...