Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Moses'ın çok da bir tarafında abi Fener. Gelir oynar topunu baktı takım daha da dibe gidiyor kendi kalesine çakar jeneriklik ters vuruş alır 3 milyon pound'unu, öyle sözleşme mi olur la ahahah sallama haber. Bu tip takımlara yapılan transferlerde küme düşülürse bedelsiz serbest kalma veya release clause belirlenir. Özellikle EPL'de sık yapılırdı bir ara, küme düşen takım bile 200-250 milyon piyasa değerine sahip olduğu için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Küme düşme halinde bedelsiz boşa çıkma olayı çok olurdu EPL'de eskiden. Bu Arap sermayeleri falan girmeden önce vardı. Yayın bedellerinde Championship şu an iyi duruma geldiği için düşenler kadrosunu koruyabiliyor fakat eskiden Championship'in gelirleri çok düşük olduğu için EPL'den düşen takımın yayın gelirleri %8-90 düşüyordu ve maaşları ödeyemeyeceği için oyuncuları drop'luyordu veya relegation release clause belirliyordu üç beş birşey girsin diye kasaya.

Şimdi olduğunu ben de sanmıyorum menajeri madde koymazsa, fakat mesela Babel Fulham'a gitti ve takımın durumu umutsuz sayılır onda bu tip bir madde vardı diye hatırlıyorum, en kötü buy-out vardır. Moses da pekala bu riski görüp birşeyler ekletebilir kiralık değilse, sonuçta koskoca Fenerbahçe vs. ama durum ortada, risk var yurtdışından bakan adam için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bursa'ya puan kaybedersek gerçekten düşmekten korkmaya başlicam. şimdiye kadar hep şakaydı falan ama ufaktan kakaya dönüyor. ersun geldiğinde bi umutlandık falan erzurum maçının ilk yarısında gaza geldik sonra oturttular bi güzel.

ikinci yarı takım kondisyonla, transferlerle her türlü yükseliriz diyoduk hem transfer yapılmadı hem de gittik mahalle takımına yenildik as kadro ile.

bursa deplasmanı ztn hep sıkıntı yaşadığımız bi yer. 17de 16 yapıp şampiyon olduğumuz sene bi tek bursa'ya puan kaybetmiştik deplasmanda. çok kötü durumumuz. umarım bir umut ışığı olabilir şu maç hepimiz için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün cidden Fenerbahçe yenilirse aday haline gelecek bir ivme başlar. Altındaki Rize kesin gidici, Ankaragücü'nü de izledim şu an ligdeki en vasat takım, onu da yazalım. Fenerbahçe'nin reel olarak geçebileceği takımlar Erzurum, Ankaragücü, Akhisar, Kayseri, Bursa, Alanya. Bu 6 takımdan ikisini altına alması gerekiyor. Alanya'yı Sergen uzaklaştırır hattan. Erzurum, Akhisar ve Ankaragücü'nü geçmesi en olası senaryo. 14. falan bitirir.

Gerçi Rize de puan olarak öldüm bittim durumunda değil, Dinamo Kiev'den transfer yaptılar Okan hoca falan var takımın başında onlar da sıkıştırabilir üstündekileri, geçen seneki Karabük-tier bir takım yok şu an, belki Ankaragücü olacak böyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide öyle bi psikoloji oluştu ki ligde, normalde fener'e karşı 2 0 geriye düşen takım bi salar falan. şimdi takımlar sikko durumumuzu okadar iyi biliyolar ki asla bırakmıyolar maçı. 90 dakka mücadele ediyolar puan alabileceklerini bildikleri için.

bizim takımda da ayrıca eziklik psikolojisi oluştu. her maça geride başlıyoruz resmen kafada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu yine kötünün iyisi diye görüyorum. 17. olmuş ve 3 galibiyet alabilmiş takım BJK, Başak, GS'ye yenilmedi. Bu 3 puan da gelmeyebilirdi, hatta sezon açılışında Bursa maçı da gidiyordu bonus bir 3 puan alındı.

Ah ya o Antu zamanından bizim takım için malum sezondaki Trabzon maçı öncesi yatarken dikkat edin işin ucunda yataktan düşmek de var diye yapılan anasayfa yayımını unutmuyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hanım Fenerli, çoğu maçını izledik bu sezon. Fener üç aşağı beş yukarı oynadığı oyunun hakkı kadar puan almıştır, kaybetmeye yakın taraf olup berabere kaldığı kaç maç var. Sadece şöyle bariz ah ulan nasıl gitti bu maç denebilecek Erzurum'a 2-0'dan 1 puan verilen maç vardı, o da Ersun'un siftahı, olsun bir zahmet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...