Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Alfred said:

Hocam ben bildigin uzulmeye basladim duruma. Kim ne derse desin. Buyukler boyle olmamali. Basakcity, kasimpasha ya mi brakcaz lan ligi. Bare goztepedir, trabzondur, bursadir biraz koku olan birileri ciksin. Istemiyorum hukumet takimlarini ligin ust sirasinda ya.


Kasımpaşa'da hükümet desteği yok 2 senedir, bir kuruş almıyorlar. Ciner kendi forma sponsoru oldu falan hatta kimsede gelmiyor diye.

15 Temmuz'dan sonra ortaklarının büyük çoğunluğu Fetocu diye hükümet kaderine terk etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Ali Koç a tapanlar var hala. İnanılmaz.

Neyse, iyi düşüşler ahdjsjaksjskaka.

Akhisar döndüre döndüre yenmeye devam ediyor. Son 4 maç 4 galibiyet. Bu nedir kardeşim be.


muhtemelen gecen seneden daha yasli (veya ayni) daha cok maas alan bi kulubu tazminatlar vererek masraflar yaparak kurdu, bunun nesi vizyon?

Feda gibi sezon olsa 16. olsalar anlayacagim

var mi sunu tablo gibi ortaya koyabilecek tam data

sirf cocunun maas+tazminatiyla takim kurulur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cocu eleştirisine katılmıyorum ben. Yani isim olarak yanlış seçim olabilir, orası tartışılır da, yeni bir dönem başlatıp sağlam adımlar atmak istiyorsan tüm oyunculardan kısabilirsin ama teknik direktörden kısmaman lazım. Tam tersine ona gömecen parayı ki kısıtlı kadroyla, gençlerle, döküntü adamlarla dahi sonuca gidebilecek kalitede adam getirecen. 5 tane yıldız 3 tane süper transfer yapmaktansa 1 tane TD'ye para harcamak bu tür ekonomik dar boğazlarda ve uzun vadeli planda gayet doğru taktik. Ha, tutmazsa da fena patlıyor işte, gördük.

Alternatif olarak "sabit adamlar"a yönelebilirsin, GS Terim'le yapıyor bunu, FB'de Daum vardı eskiden ama gelmez artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eldeki 3 adet 6/10luk adamı satıp 8 tane 2/10luk adam almak vizyon, değişim falan olmuyor işte.

Yapılan bütün planlama büyük ziyanlık. Frey, Reyes, Jailson falan hakettikleri takım değil.

Sattığın Hayvandao iç sahada at kaç maç çevirirdi sana. Freyden 3 kere verimli. Kiralık olanların dünya umurunda değil çünkü parçapinçik takım.

Para yoksa yoktur. Eldeki en para eden adamları satıp almış olmak için adam mı alınır abi? Bu hangi zeka seviyesi yani. Kadronu korursun, alabiliyorsan kilit noktaya bir iki transfer yapar yürürsün. Şu hamle ne revizyon ne de gençlik aşısı falan.

Ya sen kovduğun hocanın sözleşmesini resmiyette fesh edemiyorsun sırf 2019 FFP ye yazılsın tazminatı da cezayı bir sezon öteleyim kafası ile. Müthiş bir vizyonmuş. Beden hocası ile kalan 2 maçta da kayıplar yaşarsa FB ikinci devre ilk maç Bursa deplasmanı ile yerini perçinler dipte FB ahdhs.

Hatta kalan 2 maçta da mağlubiyet gelirse Ersun bile skerler diyip gelmezse B planı ne mesela Vizyon Koç'un çok merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...