Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

hamza hamzaoğlu said:
Galatasaray'da teknik direktörlük yaptım, futbolculuk yaptım. Ben Galatasaray'dan teknik direktör olarak ayrıldığımda üzülmüş bir çok insan var. Fenerbahçe'ye gidip de onları üzmek istemem.


said:
Çocukken Fenerbahçeliydim.


said:
Eğer Fenerbahçe tarafından düşünülüyorsam bu beni mutlu eder.


https://pbs.twimg.com/media/DqJHl1xXQAAr22T.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hocayla bir derdim yok, adamın elinde slimani var soldado var ayew var karşı karşıya gol kaçırma rekoru kırıyorlar çıkıp kendisi mi atsın ulan? defans hattımı şikirtel harici içler acısı, mehmet topalın eski halinden eser yok, jailson siqueira daha bir siqueira göremdik. benzia iyi dedik sakat, savunma yap deyince rakibe koala gibi sarılıp sarı kart görmeyi anlayan elif var hadi neyse bu top ayağına gelicne bişiler yapıyor.

takımda son haftalarda fena top oynamayan isim HASANALİKALDIRIM ya ordan pay biçin artık cocu ne yapsın aafasdafsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil işte abi, o zaman TD'nin işi ne ? neden yılda 3-4m euro para alıyor bu adamlar. İş sadece oyuncularda bitiyorsa sen ben de yaparız ne var ki ?

TD'lik yapmak sadece sen sen sen oyna diyip 11'i belirlemek değil, o oyunculardan maksimum fayda alabilmektir. Takım içi microları çok iyi yönetip macroda güzel bir şey ortaya koyabilmektir.

Kadro planlamasından oynatılmasına kadar her zaman ilk suçlu hocadır, sonra oyuncularda sorun aramaya başlarsın. Daha fener 1 tane iyi maç oynamadı ki, oyuncu yeteneksizliklerinden kaybettiği maç var mı fenerin ? fener hep oyunu kaybediyor önce, sonra maçı kaybediyor.

Cok net Cocu'da sorun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fener kaleyi zor buluyor çoğu zaman. ilk isabetli şutun 2. yarıda geldiği maçları var. ama onlarda da zaten 12412 pozisyona giriyor da kaçırıyor durumu yok. koca 45dk 1 tane tehlikesi oluyor veya olmuyor.

3 tane hucumcu ile çıkıyor adam maça frey-soldado-ayew geri kalan 7+1 savunmacı tamamen. e orta sahada top yapacak kaliteli adam yok, kanatların hali ortada.. asla tutmayacak bir oyunda ısrar edip sonuç almaya çalışıyor cocu.

öyle fenerin dünyaları kaçırıp da kaybettiği maç hangisi var ya ?
genelde sahada yıldızlaşan harun oluyor tam tersine çok pozisyon verdikleri için. oyunu tutamadığından çok tehlike görüyor fener kalesinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en basitinden:

başakşehir'e karşı 16 şut, kaleyi bulan 4.
rize 18 şut, kaleyi bulan 5
beşiktaş 12 şut, kaleyi bulan 7
konya 10-2,
kayseri 15-4,
göztepe 9-1,
malatya 13-4,
bursa 11-3

sadece şut sayısı olarak bile pozisyon bulamamadan ziyade oyuncu beceriksizliğinin büyük göstergesi bu.

Çıkıp psg gibi oyunu domine etmiyor evet ama teslim falan da olmuyor oyun genelinde fenerbahçe. azcık şanslı olsa veya adam gibi şut çekmeyi başarabilse +6 +8 puanı olabilirdi şu anda fenerin.

lideriz ama fenerden daha kötü oynuyoruz bence. bu hafta 1 puan aldık ama fark yediğimiz trabzon maçından farksız oynadık. fenerde bu bal devreye girmiyor bu aralar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benim hocayla bir derdim yok, adamın elinde slimani var soldado var ayew var karşı karşıya gol kaçırma rekoru kırıyorlar çıkıp kendisi mi atsın ulan? defans hattımı şikirtel harici içler acısı, mehmet topalın eski halinden eser yok, jailson siqueira daha bir siqueira göremdik. benzia iyi dedik sakat, savunma yap deyince rakibe koala gibi sarılıp sarı kart görmeyi anlayan elif var hadi neyse bu top ayağına gelicne bişiler yapıyor.

takımda son haftalarda fena top oynamayan isim HASANALİKALDIRIM ya ordan pay biçin artık cocu ne yapsın aafasdafsd


Böyle bir mantık olamaz.

O zaman bütün antremanlarımız sadece güç kuvvet toplama üzerine olsun, 1-2 de taktik çalışalım, maça çıkmadan da bir motivasyon videosu izletsinler Youtube'dan.
Oyuncular kendi mevkilerine yönelik hiç antreman yapmasın.
Kimse penaltı, korner, frikik çalışmasın.

Takımdaki eksiklikleri görecek TD ve önlem alacak.

Topçular son vuruşta beceremiyorsa ve bu 9 haftadır sürüyorsa, buna önlem alacak. Ekstra son vuruş çalışacaklar.
Defanstan topu forvet hattına taşıyacak oyuncun gelip top almıyorsa veya aldığı topu dağıtamıyorsa, buna çalışacak.
Beklerin yaptığı ortalarda hiç hedefi bulamıyorsa, erken/geç orta yapıyorsa, buna çalıştıracak.

Hasan Ali yaptığı ortalardan sadece 1 tanesini tuttursun.
Bütün forvet hattı hiç son vuruş veya pozisyon alma çalışmasın.
Defansımıza basan hiçbir rakip forvet yokken havadan gelen topu kafayla adamlara geri atsın.

Sonra Cocu'ya güveniyoruz, Cocu naapsın? Oldu anam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir projeye dahil olduğunda, proje sorumlusu gelip sana yapman gerek işi baştan öğretiyor mu? Öyle kodlanmaz veya böyle hesap kitap yapılmaz, böyle çizim olmaz bak böyle yapıcan, öğlene kadar pratik yap mı diyor? 6 pasa top inmiş kaleye 1-2 mt var topu kaleciye isabet ettiriyor.TD ne yapacak? biri 26 diğeri 33 yaşında adama son vuruş mu çalıştıracak.Bariz form ve kalite eksikliği var bunun sorumlusuda komple futbol departmanı.Td doğru kadroya doğru oynun bulup yüksek tekrarla oturtup eksikleri eldeki malzemelere göre yamamak, şimdi adam Alper'i eline alıp sıfırdan futbol oynamayı öğretip açık oyuncusu yada o.s mı yapacak. Cocu gidip Ersun gelse, Hasan Ali'ye günde 8 saat orta yaptırıp yeni Marcelo doğurtacak sanki..:/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Comolli de deil, bütün departmana yazar. Comolli dedi ki:"Biz 3 kişi karar veriyoruz, Başkan, Semih Özsoy ve Ben".
Başkan gaza gelip konuşmayacaktı, açık açık "feda" diyecekti, Cocu ile genç çocukları oynatıcaz diyip, Berke Barış Ferdi vs.vs. takım oluşturmaya çalışaydı o zaman taraftar "ya sabır" diyip seneyi çöpe atardı.Ama gidip kafadan Willshire girince(iyi ki olmadı sakat 3 ay ibnetor) sonra Ayew Slimani alınca işler deişti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sene basinda tek tek bu adamlarin cop oldugunu yazmistim zaten. Cocu'nun da eksileri cok da, takim net cok les kurulmus. Ha bunda Cocu'nun payi ne kadardir, TD'den ne kadar bagimsiz transfer yapilir bunlar ayri.

Comolli'ye yazmaz, Ali Koc'a yazar bu arada. Sirket boktan mudur atadigi zaman CEO'ya yazar onun sorumlulugu, o yuzden orada oturuyorsun ki Comolli'nin gecmisi ile ilgili tonla soru isareti varken.

Inanilmaz kotu kadro Fener, oyle boyle degil, arti bu oyuncular genc degil, gelecegin takimi hic degil. Bu kadar borcun icinde seneye bunlardan kurtulmaya calisilacak.

Fener iyi yolda degil yani, iyi yoldan kasit 15.likten yukariya cikmazsa elbette cikacak, 34 haftada 34 puan almayacak elbette ama gecen sene ligi 2. bitirmis takim bu sene 9. bitirirse bu basarisizlik oluyor - burada sikinti aslinda bunun bir plan dahilinde yapilmis olmamasi. Besiktas'in Fedasi degil su an Fenerinki - eldeki iyi oyuncularin coplerle yer degistirmesi ama maddi olarak bir kazanc/veya gelecek kurtarimi da yok aslinda..

Gelecegini kurtaracak adam Jailsonlara Freylere Slimanilare Ayewlere para filan vermez.

Comolli yerine cok daha farkli bir isimle farkli seyler kousuyor olabilirdik sonucta burada yapilan eylemlere bakmak lazim. Alinan oyuncular Erzurum BB tier adamlar ve bu adamlara kontrat yapip para oduyorsun. Futbolu az buz bilen adam wikipedia'yi bile girip su Frey'i almaz bak herseyi gectim. Benim isim futbol degil, ben bile Jailson'dan birsey olmayacagini biliyorum 24 yasinda dunyanin en temposuz liginden gelen, ve milletin azicik iyi oldugu zaman 17-18 yasinda direk Avrupa'ya geldigi ligden. Ustune M Topal olan takimda, Tolga Cigerci de alinmisti mesela.

Sunu amator ortaokul FM oyuncusuna versen kadro muhendisligini boyle yapmaz.
Ali Koc tamam arkadaslar feda yapiyoruz, gelecegin takimini kuruyoruz diye kalkissaydi ise zaten bu adamlar yerine baskalari gelirdi. Slimani ye yilda 4.5m euro veriyor gelecegin takimini kuran Fener sonra altipas'tan kacirinca aslinda Fener iyi yolda ya oluyor. Kendinizi kandirmayin.

Ben Sneijder'in maasina cok laf edip yazdim burada, hergun Feghouliye/Belhandaya sektiriyorum ama en azindan belli adamlarla belli basarilar da geldi.

Futbolda ben kuculeyim diye birsey yok aslinda. Kuculunce gelirlerinden oluyorsun zaten o yuzden akilli yapilanma var. Fenerbahce kuculmek yerine cok stratejik hamlelerle, eldeki iyi oyunculari a) bir sekil tutup yanina gelecekte is yapabilecek adamlari yerlestirebilirdi veya b) bunlardan para gelmesini hedefliyorsan da gidip Frey/Slimani'ye bu paralari vermek yerine ciddi scout ekibinle ucuza adam tararsin.

Bugun Cocu Hollanda'dan geliyor, bir tane yaninda adam getirmis mi? Takimlarindan, altyapilarindan. Niye bu adamla calismiyorsun da Comolli'nin ne firildaklar cevirdigi bilinmeyen transferlerine bakiyorsun. Ya wikipedia'ya baksan alinmayacak adamlar bunlar.

Madem PSV'de genclerle basarili oldu, topla 3-5 tane genc Hollandali madem Cocu ismiyle 600-700k ya getirirsin tanesini toplasan bir Slimani etmez ama iclerinden belki saglam birileri cikar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimseye yazmaz oyuncular da çöp değil kardeşim
amk spor gazetesini bırak aynı cümlelerle konuşuyorsun sdf
hala maddi kazanc yok diye zırvalıyorsun aç dinle ali koç konusuyo arada orda ne kadar zarar kar faşan anlatıyor tablolarla. aspordan milletin maliyetini duyup hesap kitap yapma :d bi amda da olmaz öyle gencleştirme. takıma karakteri düzgün oyuncular alındı yavas yavas genclerde alınıyor sen daha iyi bilmediğine göre bu genç oyuncular ne zaman oynatılır nasıl geliştirilir bırak 40 yılını bu işe vermiş adamlar yapsın o kısmı . akıl ihtiyacı yoktur heralde cocunun ali koçun bu seviyelerde :d lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Copun alasi adamlar sen istedigine inanabilirsin Fistancim. 9 haftada 6 gol atmis takim 15. sirada. Birak Cocu'yu hocasiz ciksa bundan 10 sene onceki Fener su takima 5 atardi en az.
Cop otesi cop adamlar.

Post - Aziz sendromu sanirim sizdeki kabul ediyorum ama Ali Koc net basarisiz su ana kadar. Birseyleri degistirmeye calistigi icin degil, kesinlikle sistemi aslinda basariya goturebilir ama hamleler felaket.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...