Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Ya bu Hasan Ali, Selçuk kadar kazma kanser bir adam. Dilimizde tüy bitti ama yapacak bişey yok, takımda kalıyor bir şekilde. Anlamsız yani o kanatı boş bırak, 10 kişi çık, anca bu kadar katkısı olur. Geçen sene 1 maçta gol çıkardı çizgiden koca sene takımda kaldı. Selçuk'u gönderene kadar her sene küfür ettim, son 2 senedir zaten izlemiyorum adam gibi, bu sene de feda dedik, ilk 5'e girsek kafidir falan da abi Hasan Ali'yi de gönderin artık şu takımdan. gideceği süper lig takımı da yok, benim diyen td almaz bu herifi, anca Fener'den geliyor diye alırlarsa alırlar, kazmanın önde gideni...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 5 yıldır hep aynı boku yedik, ileri 4'lüyü sürekli değiştirerek sonuç alacağımızı düşününerek kadroyu rezil kurduk. Bu kadar sıçmık adam yeterli olmamış olacakki,ligin en iyi sağ sol beklerini rakibe gönderip Wiel/İsmail aldık Şener-Hak var idare ederiz dedik. BJK-Lyon eşleşmesinde ki Valbuena'yı alıyoruz diye sevindik ama arkasında Hak-İsmail'i oynayacağını düşünmedik.
Sol ve sağ bekte olan adamların tamamı vasat altı,Stoperler direk kazma status, bu da yetmezmiş gibi her gelen TD,en fazla 3 maç sonra istisnasız Josef-Topal'a dönüs yapmasını da eklenince, 2. 3. Bitirmek bile iyi dereceler ( ki bu da forma sayesinde). Bizim taraftarda ffp mevzusuna baya bildiğin vasat sever oldu, anlamsız bir "para yok , idare eder" tribine girdi.
Bekler üzerinden oyunu kuramıyorsun, Stoperler desen onlardan da kuramıyorsun, Topal-josef'den oyun bekliyoruz, üstelik adamların öyle bir vasfı olmamasına rağmen. Gel de rakibi şaşırt bakalım. Bu satışlardan en azından orta halli bir solbek gelir umarım, sağ da 3 tane kabız var öyle böyle idare ederiz de sol şart oğlu şart.

Hee bide uçan ayıdan kurtulamadık MK :/
Bir Volkan'dır FB diyene icimden ağır küfür ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

2 maçta taraftarın takımı satacağını sanmak.. Bu sene Fenerbahçe için feda senesi. Aziz gitti ya 3 sene ilk 5'e girmesin Fenerbahçe, sıkıntı değil, 4. sene gene tüm stadın kombinesi satılır. Fenerliden çok diğer takım taraftarının şu başlığa doluşması müthiş her yenilgide :D. Konuşun siz aranızda hadi.


Zaaaaa
Bu sene bu başlık mekanimiz olacak gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

babel satıp ayew almak gibi bir hataya düşmemişiz iyiki sdffs
slimani’yi de o maliyetle gömerler böyle devam ederse, adama orta yapabilecek bek ve kanat oyuncuları yok fb’de
fabian ve reyes de girecek bu takıma ama fb daha net oyunculara yönelmeli sanki yoksa hayvani para harcayıp kötü bir takım kurulacağa benziyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...