Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Max Meyer zu Fenerbahçe. yeni totemi bırakalım :)

Btw; Bas Dost işi yalan olmuş sanırım,Bizimkiler Lizbon'a 3m önermiş nasılsa alıcaz sizde 3-5 kazanın diye onlarda olur molur derkeeeen, Fifa Lizbon'dan çıkacak oyunculara "yvaşş yerler yaşş öyle freeagent olmak yok" diyince, SL ayranı kabarmış fiyat uçmuş, zatem Bas Dost ve menajeride kallavi para isteyince iş yatımş diyorlar. Zaten 1-2 gündür tekrardan Jansen mevzuları çıktı. Çok iyi adamdı üzüldüm, ama büyük para tabi bişey denmez yönetime.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's Rating Services (S&P) tarafından Türkiye ülke kredi notunun indirilmesini takiben Koç Holding'in de notunu indirdi.

Sözcü'nün haberine göre, Koç Holding tarafından KAP’a yapılan açıklamada holdingin kredi notları üzerinde yapılan inceleme çalışması sonucunda holdingin uzun vadeli kredi notunun “BB+”, kısa vadeli kredi notu “B”, görünümünün ise durağan olarak revize edildiği belirtildi.

Bu seviye S&P not çizelgesinde yatırım yapılabilir seviyenin altında yer alıyor.


Galatasaray lobisinin işleri bunlar!!!!11!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burası özelinde konuşmuyorum da genel olarak taraftar tepkilerine baktığım zaman, Ali Koç'u destekleyenlerin bariz hatırı sayılır bir kısmı kendisinin seçim vaatlerini ve felsefesini anladığından değil de sırf Aziz Başkan gitsin diye oy vermiş resmen, fakat şimdi de Aziz'in yaptığı gibi alelacele ve verimsiz transfer yapılsın istiyorlar saçma bir şekilde.

Ali Koç'un yok efendim hemen dördüncü yıldız, hemen bu sene şampiyonluk, iki tane dünya yıldızı futbolcu, "rüya kadro" vb. hayali projeleri veya vaatleri olmadı ki hiçbir zaman. "Kulüp bok yoluna gidiyor, gerekiyorsa 1-2 sene çilesini de çekip kurtarmamız lazım, ben cebimden bile koyacağım, siz de Fenerium'ları kombineleri sömürün, herkes üzerine düşeni yapsın" idi adamın kafasının özeti. Sırf genel parasızlık değil, FFP kısıtlamasının son senesi olması da elini kolunu bağlıyor tabii.

Aziz efendi öyle bir küstürdü, öyle bir başarıya aç bıraktı ki futbol takımını ve seyircisini, pimi çekilmiş bomba gibi hemen başarı bekliyor herkes. Takım oturana kadar bu saman alevi geçip de yine 10 bin kişiye oynamayız inşallah burada bazılarının da dediği/korktuğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de dediğin zaten türk taraftarının genel profili, fb taraftarı ile alakası olan bir şey değil. taraftarın büyük kesmi ivmelenme nerede ise oraya kayar.

bugün aziz'in ağzına sıçan kesim, ali koç başarısız olsun işte Aziz tekrar gelip düzgün PR yapsın "Ne büyük adammış meğer biz yanlış yorumlamışız" diyip yine Aziz'ci olur.

Milli takıma giderken FT'nin ardından söven, çöp batırdı bizi diyen ama GS'ye tekrar geldiğinde YUVANA HOŞGELDİN İMPARATOR falan diyen ne kadar büyük bir kitle var mesela herkes görüyor askdjfhdsa

Bizde de mesela FEDA dönemi böyle FEDA olmaz diye ağlayan ama önce oyun, sonra stadla birlikte psikolojik rahatlama gelince köpek gibi destek veren bir kitlede var.

TR taraftar kitlesi, korkmaya gerek yok. Bunu göze almadan hareket eden varsa onlar korksun. Ben 3 senedir falan hep diyorum özellikle bizim FEDA sürecinden sonra. Bu ülkede başarı hedefleniyorsa taraftara kulağını kapatman gerek. Ha doğru ha yanlış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bin beşyüz takımda falan olur o formalar bu sezon


https://pbs.twimg.com/media/DiFfbpDW0AA7Gt6.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiFfboxWAAA6Sjx.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiFfbo8XkAQwD6R.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiFfbo_WsAAM3la.jpg

fistan'ın dediği gibi tüm adidas kaleci formaları aynı olcak heralde bu sene. çok kötü lan :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalde aynı formaların farklı takımlara verildiği olur ama hem nike hem de adidas aynı ligde aynı takıma hiçbir zaman iki formayı vermez isteseler bile.

hatta üst segment, çok satış yapan takımlara bile dağıtmaz. atıyorum 1. lig takımında varsa 2. lig takımına verir vs...

bu bokunu çıkarmak oluyor kjasdhfkjdsh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/DiYtzVSWsAIijGo.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiYtz5cWAAMDXZj.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DiYt0Y_XkAA2E2D.jpg

hep diyoruz işte fenerli medya diye. hala bunu yazamazlar ama floryanın ödenmeyen su borcu diye çarşaf çarşaf haber yaparlar sdfg.

sorsan zengin kulüp. aziz başkan içini boşaltmış resmen. borca bak. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adminlerinin IQ toplamı 3 etmeyen hesapları buraya taşak geçmek için paylaşıyorsunuz, sonra ortam neden bok oldu falan.

insan gibi normal borcun açıklandığı haber linkini paylaşsan düzgün bir şekilde kulüp borcunun neden böyle olduğunu, aziz'in başarısızlıklarını konuşurduk falan.

Şu haliyle paylaşınca, Dursun bakkal bileklikleri taksın da Musti ile karşılıklı göbek atsınlar diye cevap vermek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cidden sanki şu yukardaki lafı yönetici falan söylemiş gibi gerizekalı taraftar twitlerinin neyini paylaşıyosun şurda. çok dalga geçmek istiyosan git adamlara twit at zamanında bunu demiştiniz oldu mu diye sanki resmi yayın organı...

ha bide kendi stadında beşiktaş için para komidinin üzerinde pankartı açıp sınra aynı duruma düşen gs'nin taraftarı gelmiş yazmış bunu o ayrı komedi.

neyse zaten bizim derdimiz başımızı aşkın

https://pbs.twimg.com/media/DiZM1c2WAAEeCcT.jpg

topal - josef.................................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...