Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Şimdi e$hin kıskançlıktan çatladığı konusunda hemfikiriz dimi? Ali Koç seçildikten sonra kıskançlığı tuttuğuna göre belli ki onu kıskanıyor, peki neden kıskanıyor olabilir?

Bence plot twist, olay kulüp başarısı falan değil adam Ali Koç'la geçmişte bi ilişki yaşamış ondan dolayı kıskanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tece'de spor kulupleri ve taraftarlar mumkun oldugunda sivil toplum kurulusu 'olabildikleri' icin -carsi/gezi- aslinda fena fikir degil buradan baslamak da, ic guvenlik kanunu falan derken sivil toplumu kokunden kazidiklari icin =<

neyse simdi y.demiroren holdingine uzarsa ridvan gelir tff'ye, biraz da fenerbahce eglenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak piknik tüpünden, ünal aysaldan bilmem kimden böyle bir beklentim yok. ama koç benim gözümde daha değerli ve kaliteli bir şirket ve aile.

götünüzle okumayın yazdıklarımı. feneri küçültmeye çalışmıyorum. ama sonuçta spor lan bu. ne istihdam sağlıyor ne bişey. insanların birbirinden nefret etmesi ve taraf olması için bir sözüm ona eğlence sektörü.

istese şuan ülkeye cumhurbaşkanı olurdu ali koç. ama işte ülkenin başında diploması olmayan adam, spor klübünün başında ali koç olunca bana trajikomik bir durum gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ali koç , holding'le bağını koparmadığı sürece siyasete atılamaz.
ama fb başkanıyken, iyi kötü kanaat önderi olabilir, kamuoyu üzerinde etkisi olabilir , bunlar için başkan oldu demiyorum ama,adam bence fenerbahçeli olduğu için oldu .



ayrıca istidhamdan dem vurmak çok komik, adam zaten ülkenin gdp'sinin %10'unu yöneten aileden uyandırayım,yeterince insanın maaşını sigortasını düşünüyordur + spor klüpleri antrenör olsun, çimci olsun, masajcı olsun, türkiye'de başka kurumlarda kolay kolay iş bulamayacak bir sürü uzman çalıştırıyor,üstüne bunun tv kanalı var, bir sürü spor okulu var



hani eleştirin tamam ama MANTIKLI olsun be abim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç'un fenerbahçeye harcayacağı mesai nedeniyle koç holding / ülke bişey kaybetmez, eşyanın tabiatına aykırı biraz. Adam iyi bi yönetici olabilir ama atomu birleştirecek reaktör üzerine de çalışmıyor, yapı o boşluğu dolduracaktır.


Tersine FB başkanlığı ilişkileriyle holdinge fayda bile sağlar, en nihayetinde tr için +/- hiç bi fark olmaz. Zaten bu insanların değer üretmek vs gibi bi kaygısı asla olmaz onlar işin PR kısmı, amaç tabii ki hayattan keyif alıp cebini doldurmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim eleştirdiğim kısım zaten ali koç neden fb başkanı oldu değil. ülkenin başında diplomasız bir demagog varken ali koç gibi bir adam niye spor kulübü başkanı? tam tersi bana daha mantıklı geliyor.

ben ülkemi ali koç gibi bir adamın temsil etmesini tercih ederim şahsen. referansı düzgün bir kere adamın. ancak ülkede bu kadar kısıtlı sayıda kalmış omurgalı ve referanslı insanlar varken bu kotayı spor kulübü başkanlığına harcamak bana israf gibi geliyor.

yoksa keşke her spor kulübünün başında ali koç gibi bir adam olsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Aykut Kocaman seçim öncesi istifa edeceğim demedi mi ? Hatta ondan öncede gereken ne ise kendi adıma yapacağım dedi. Şimdi neden 85 sayfa rapor verip kalmak için yırtınıyor ? Tazminat mı tatlı geliyor yoksa Koç oyuncu alır bende şampiyon olurum hayalini mi kuruyor ?

Adam bu sene omurgasızlıkta seviye atladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm bu adam ingiltere'de büyük bir kulüpten teklif gelmedikçe daha takım yönetmem diyordu geçen.

manu'da da müller'i, ramos'u, lewandowski'yi falan isteyip kulüp istediklerimi alamadı diye ağlıyordu.

bi de kroos'un alınmasına karşı çıktıydı herif.

bence rezalet bi karar olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...