Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Gs Riva'dan gelen parayı kırdırıp, bankalara olan yüksek faizli borçlarını kapatmak için kullandı. Uefa ufak bir grubun büyük miktarda parayı enjekte etmesine müsade etmiyor, fakat genele yayılmış bir taraftar bağış sistemine olur vermiş. FB gelen parayı temlikli gelirlerin temliklerini kaldırmak için kullanacaktır muhtemelen. Stad geliri gibi, bu sene kombinelerden kulübe gelen para SIFIR TL temlikli, sadece loca satışlarından gelen paraları alabildiler. Bu tarz temlikli sportif gelirleri tekrar para kazandıran pozisyona çekmek istiyorlar. Aziz'cim amkmuş sağolsun, para lazım diye ne varsa temlik memlik dağıttı sağa sola. Uefa'nın bizim kulüplere bu zarar/ziyan muhabbetine ceza vereceğini sanmıyorum, verse zaten GS her türlü alırdı 30m zarar sözü verip 130m gideni konuşturmazlar bile. Ama gerek Milan olsun. Mcity, Psg derken kalkıp TR kulüplere " 50 m zarar ettin sana ceza" demez, ama yine göztleme altına alıp FFP sopasını kafasında tutar. 120m Avroya 1 senelik adamı kiralayıp sonra satın almış gibi gösteren kulüple varken kolay değil bence. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle zaten, bağış sayesinde işte o miktar kadar sportif gelir kasada kalıp, gelecek sezon için kullanılabilecek ama bağışın tek başına genel tabloya hiçbir katkısı olmayacak ? 

Mesela sadece Kameni, Volkan, Harun, Berke'nin aldığı maaş yaklaşık 5 milyon euroydu yanlış hatırlamıyorsam. Euro 6.3, hadi 6 yuvarla. TL ile yapılan bağış hiçbir yaraya derman olmaz. 20-25TL bağışlarla olacak iş değil bu ama hiç yoktan kulüpteki aidiyet hissini de kuvvetlendirir.

FEDA'nın en pozitif yanı zaten buydu. Maddi olarak t-shirt ile kulüp kurtulmayacağını çok büyük kesim biliyordu ama kulübü sahiplenme, destekleme, aidiyet duygusu zirve yapmıştı. Öyle bir şey lazım Fener'e zaten. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 05.04.2019 at 14:51, Rewendor dedi ki:

Zamanında GS kampanyasında da destek olmamıştım, o bakımdan  rahat konuşabiliyorum. Yüzmilyonlarca Euro döneri olan koskoca kulüplerin futbolcuya milyon Euro saçmak için kendi kötü yönetimlerinden kaynaklı sıkışıp şurada ortalama 3000-5000 TL maaşla çalışan insanların cebine göz dikip onlardan destek istemesi kampanya düzenlemesi çok ters geliyor bana, 

+1 beş kuruş vermem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz kendimi alıntılıyayım dedim de çoklu alıntılamayı beceremeyip bıraktım.

neyse; 

-ersun'dan cacık olmaz

-tolgay bizde iş yapmaz

-serdar para israfı

demiştim.

Hem haklı çıkışıma hem de şu rezilliğe o kadar mutluyum ki anlatamam.

Beter olsun ersun yanal diye ortalığı inleten tribünler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...