Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

arcane said:

evet cunku fit ve dayanikli yapisiyla tolgay box to box oynuyor sezon boyu.


Adam bu sezona kadar gayet fit ve dayanıklıydı. Süre aldığı dar zamanlarda bile oynuyordu. Bu sene o bile dayanamadı sirk düzenine artık ki zaten en karakterlisi oymuş, isyanı ilk yapanlardan. Destek göremedi diğer yavşaklardan kötü oldu.

Ben Tolgay'ın öyle abartıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorum ayrıca hep, ama varlığı hep belirli bir katkı sağlar. O katkıya köpek gibi ihtiyacı olan tek takımda Fener şuan.

Ne yapıp edip Tolgay'ı bir şekilde alırsa en az 1.5 sezon o mevkiide başka adama ihtiyacı olmaz. Ha bizimkiler Fener'e ucuza vermez işte o yüzden zor ama.


tolgay bitkinlikten dili sarktigi icin mutlaka sublanan bir adam. mac esnasinda caliskanligindan suphem yok. begendigim futbolcu. duzenin adami bozduguna da 100% katiliyorum. besiktas'a lazim oldugunda da itirazim da yok. hatta eskisinden daha fazla lazim - pilavsiz versiyonu tabii.

fakat is fitlige, dayanikliliga gelince ayri bir hikaye var. box to box neredeyse meme olacak artik turkiye'de cunku fizigi altindan kalkabilecek adamlari o kadar sik gormuyoruz. x yasindaki jermaine jones'un box to box oynayacak diye getirildigini hatirliyorum mesela. pozisyon oyuncu tipine uydu mu yakistiriyoruz. mental gereksinimleri dolduracak nitelikte olan adam ayni zamanda fiziksel gereksinimleri dolduracak adam olmuyor. mutlaka biri eksik. zaten tam olani kac paradir...

fenerbahce'nin en basta direkt veya dolayli olarak tabelaya katkisi olan ortasahaya ihtiyaci var. bir tane daha ortaya karisik veya defansif yonleri agir basan adam yoktukta gider ama aranilan cozum degil. robinho mesela -belki 2'ye alamazdin bassaksehir gibi- ama tam gunu kurtaracak transfer olurdu.

takas mevzusu sallama olabilir. tolgay'in gitmek istedigini, besiktas'in 4m euro civari istedigini biliyoruz. sezon baslamadan sag bek gerekmesine ragmen transfer etmeyip perisan olundugunu da biliyoruz. bana akla yatkin bir senaryo oldugu icin basin salliyor gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:


fenerbahce'nin en basta direkt veya dolayli olarak tabelaya katkisi olan ortasahaya ihtiyaci var.


Fenerbahçe'yi geç şu dediğinden kimsede yok.Ki bu yoklukta öyle bir adamım nasıl alsınlar. Ayrıca Tolgay'ın o adam olduğunu kimse düşünmüyor zaten, topu kazanınca öyle mal gibi kime atayım diye bakan Topal'ın yada oyuna girip 3 dk sonra ayyy lifim attı diyip 8 hafta oynamayan adamın yerine gelsin diye istiyorlar. Bu TFF muhtemelen yabancı sınırını indirecek, sezon sonuda 12 adamın sözleşmesi bitiyor FB'de, o yüzden Sadık'ı aldılar ve Serdar Aziz ve Tolgay'a çökmek istiyorlar diye düşünüyorum. İyi kötü bir yerli planlamayla doldurabildikleri yerleri doldurmak istiyorlar, sezon sonu da yabancılara bu eksiklere göre şekil verirler muhtemelen. Ayrıca yerlilerin TL sözleşme mecburiyetinden de faydalanmak istiyor olabilirler.Tabi Tolgay bundan muaf diye biliyorum. Bana kalsa ne Tolgay'la nede BJK nazıyla uğraşmam 3 kuruş fazla verir Emre Kılınç alırdım Sivas'tan. Ama Ersun'un aynı Şenor<->Qral takıntısı gibi, tee TS zamanından bir sevdası var Tolgay'a bariz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin son maçları noldu şimdi hala düşme potasında mı? Topiğe dalga geçmek için takıldım, bakıyorum her mesajda saçma salak analizler wotlar kasılmış yok uğurkan gelirse ofansta oynar velican giderse defans boşalır bilmemne.

Düştü mü fener ondan haber verin ak kim kazandı kim kaybetti ali koç nasıl patladı. Bunlarla gelin biraz


Bide topiğin ilk sayfalarında ben ali koçun seçim kampanyasıydım falan diye anlatıp yazdığım bi mesaja rage e giren bi eleman vardı kimdi o ya? O hala gözü yaşlı postlar atıyor mu acaba topiğe alikoç alikoç Q_Q diye asdasads
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turk futbolunun kanayan yarasina degil kendi yarasina bandaj basacak fener. 6 gol 6 asist degil ama eser miktarda olsa da gol ve asist ile, canliligiyla, yaraticiligiyla orta siralardan ustlere tasiyacak oyuncuyla. oyuncu tipi de cok onemli degil aslinda. fakat ofansif agirlikli olmasi gerekiyor. anadolu takimlarindan sayilabilecek oyuncular var ki fener'den iyi anadoludan adam kafalayabilen takim yok ligde. 34 yasindaki adamlara bel baglansin, sonraki aatif kovalansin demiyorum. yukariya daha fazla tasiyacak transfer tipini tanimliyorum.

tipin gelisip mehmet ekiciyi ihya etmesinden daha olasi senaryo.

bu sezona degil onumuzdeki sezona odaklaniyoruz daha akla yatkin rota. o sekilde idame edilecekse eyvallah. o zaman tolgay'i da alirsin, alakasiz mevkiye de. elestirim sagda solda gozlemledigim beklentilere.

dun tolgay icin bir adet resmi teklif var diye haber gecilmisti. bugun baska bir haber cikmis, yeni malatya biz degiliz demis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

yok be benim umrumda değil artık. hayatımda fener için ayırabileceğim üzülme eşiğini geçtim artık fasdasfa


Ben de ersunun şampiyon yapıp gittiği seneden sonra maçları elimde telefon oyun oynayarak falan izlemeye başladım, artık hakikaten dert olmuyor yenilmek falan. Eskiden gece uyku tutmuyordu gözünü abi o pozisyon girse alıyorduk ya falan diye düşüne düşüne yatıyordum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yine sizin kadar fanatikleşmemişim, maç esnasında oluyor yada maçtan hemen sonrasında ama daha fazlasına etki etmiyor bende. ama o fenerden soğuma olayı zico'nun kovuluşu ve alex'in yollanışıyla birlikte olmuştu. artık maçlarda pas hatalarına, auta vurulan toplara, defansın sektirdiği, kalecinin yumurtladığı toplara falan gülüyorum freak show tadında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...