Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

Evet kovulur demeye calistim.Ersun o dedigini genelde sene basinda aldigi takimlarda duzgun kondisyon yukledigi icin basarili oluyor gibime geliyordu.Suan fenerin durumu bundan biraz daha farkli bir de fener cok geride ligi 5. bitirse bence ciddi basari ama yonetim 5. olunca kovar falan gibime geliyor.Aziz sozleri ve ali kocun sozleri hala duruyor.Biri gitsem de gelmicek dedi oteki adini artik anmayin dedi. Ersun epic success yapmadigi surece maks 6 ayi gecmemesi lazim.Fenerin sorunlari bir de degil bir sürü. En ufak yanlis tercihinde medya yaa tamam oyunculari kotu durumun kotu ama x mi sahaya sürdün bu adamdan kime ne fayda gelmis diye elestirmeye baslarlar 6 ayda biter gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karsılıklı anlayıs ve hosgoru dedikler 3 senelik kontratında kalan paranın tamamıdır. Baya bir kisi yapılan kontratta ilk senesinde gonderilirse butun parasını alacagını soyluyordu.

Fener olmak da guzel ha. Kontratlarını acıklamıyorsun, el altından para falan versen kim bilecek takıl. Sonra 700m euro borcun cıkıyo tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...