Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma


Phyx

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Damien Comolli gelmiş sportif direktör, Wenger gelmez herhalde eski scout'unun sportif direktör olduğu yerde TD olmaya jdsjsdf. Gerçi iyidir Comolli; bu Arsenal'in EPL'yi yabancılaştırma ekolünde çok fazla Fransız, Afrikalı falan soktu takıma ve 90'ların sonu 2000'lerin başı kusursuz kadroyu toplayan adamlardandı. Youtube falan yok tabii o zamanlar. Tabii scout diye geçmeyelim sonra Tottenham ve Liverpool'da yöneticiliği vardı görevini hatırlamıyorum da baya oyuncu kazandırmıştı


Abi çok balon adam, Terrenao içinde böyle yaygara kopmuştu ve benzer şekilde elinde patlamıştı FB'nin ki bu da öyle olacak.

Comolli ile ilgili en büyük yanılgılardan biri portföyünde çok fazla isimli ve başarılı adam olsa da onların 5-6 katı kadar fazla da ortalama değil, direkt felaket işleri var. Hareket ağı geniş, bütçeli takımlarda karavana 3-4 kere sallayıp bir kere tuttursan da başarılıymış gibi gözüküyorsun işte onun temsilcilerinden.

Liverpool dönemi mesela bu adamın yaptığı transferler benim bakış açımı bayağı değiştirmişti. Downing misal o dönem çok savunurdum hatta bizzat onun ağzından savunurdum ama sonradan durup bakınca NE ALAKA LAN diyip kendimi sorgulamıştım askdjfhsd

Downing ya, 22 milyon sterline takıma almıştı adamı ve hücumcu kanat olarak 10 golü geçtim 15 asisti falan bile olmayabilir 3 senede. Tamam ben bazı adamların rollerini düzgün yaptıkları takdir de pozitif istatistiklerinin düşük olmasının tolere edilebilir olduğunu düşünürüm ama 2011 yılında 22 milyon sterlin verilen adamın bu kadar düşük olması harbi saçma ve mantıksız geliyor şuan. Sen West Ham değilsin ya...

Comolli yine iyi adam bulur Fener'e orası ayrı, altyapısı sağlamdır ama Fener öyle 5 rastgele yapayım 1 tane tutarsa yürürüz ile başarılı olacağı bir kulüp değil.

Bence net şekilde başarısız olacak. Ha Aziz gibi bi adamın altında çalışmayacağı için yine şanslı zaman vs. verilirse belki o huyundan vazgeçip iş yapar ama Tottenham'dan da Liverpool'dan da yollanmasının sebebi bu yaptığıydı.

Hatta Rennes'e gittiğinde bu iki kulüp arasında da yine o yüzden anlaşamamışlardı. 22 milyon euroya 7 adam alıyor ama sadece bir tanesi as takımda oynayabiliyor yetersizlik yüzünden vs... Başkanlarının açıklaması vardı Liverpool'a geldiğinde hep dönüyordu Twitter'da falan.

Gerçi şu var işte. Fransa'da bir orta sıra takımına 22 milyon euro harcatmak büyük taşak ister. O taşak bu adamda vardı. Ama işte 22 milyonu batırırsan da kimse gözünün yaşına bakmaz sadsdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

mokoko said:

https://twitter.com/ZeljkoYusuf/status/1004037752273465345

şunu da ben koyayım arşiv olsun


lan olm daha 15 gün önce sami yen'de şampiyonluk kutlamasındaydık niye kuduralım sdfsdf sizin gaza gelişinizi izlemek çok zevkli ama :D.


safdasdfas lan yanlış link olmuş

https://twitter.com/oguzhan_kuyucu/status/1004083671983427584

bunu atıcaktım asfdsadfsadf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kampanyacı olarak Ali Koç kampanyasının koca bir senesini gerekesiz bir WoT ile anlatacağım birkaç gün içinde ama şu ara hala kutlamakla meşgulüm fazlaca.

axedice said:

Bu ali koçun seçilmesine tam olarak niye seviniliyor peki? Aziz şike yaptı ali yapmayacak mı bu mudur olay? Bana sanki hiç bişey değişmeyecekmiş gibi geliyor ama bi taraftan da futboldan anlamıyorum tabi.


Provokasyon/troll dışında adam gibi neyden anlıyorsun ki olm sen bu hayatta?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Bu ali koçun seçilmesine tam olarak niye seviniliyor peki? Aziz şike yaptı ali yapmayacak mı bu mudur olay? Bana sanki hiç bişey değişmeyecekmiş gibi geliyor ama bi taraftan da futboldan anlamıyorum tabi.


ali koc'dan ziyade aziz'in sevilmeyisinin olcutleriyle alakali abi. kendi takiminin taraftarinda hatiri sayilir miktarda kisi adamdan nefret eder hale geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...