Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

+6 senedir BJK tutan kimse Hürsel'e vermezdi de harbi millet nasıl illahlah ettiyse harbi iyi oy toplamış. Demek cidden iyi bi grup aday olup girse alırmış. 

Çebi'lerin vs. girmeme sebebi ateşe atlayıp kurtarma ayağına gelmek istemeleri, Fiko'dan enkaz devralmak psikolojik olarak taraftar baskısını kırar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son maçlarıma gidiyorum ? kombine yenilemeyi düşünmüyoruz. Pek güzel maç olmadı, tribünlerin birbirinden o kadar kopuktu ki biri protesto ediyor öbürü ıslıklıyor vs. Kapalı Ormanı protestoyu o kadar uzun sürdürdü ki en sonunda stadın diğer taraflarından sağlam ıslık yedi. Ruhu olmayan anlamsız bir maç oldu. 

Seneye bu başkanla benim bir beklentim yok, son dönemde transfer ettiği adamlar rezalet olduğundan tutupda geleğin kadrosunu kurabilecek bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Fenerin çektiklerinin benzeri seneye bizim başımıza da gelebilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ara ara güzel top oynadık ama hedefsiz kalmış gibi oynadılar genelde. Gerçi ezici iyi top oynayan şampiyon olmadığı sezonlarda hakemler GS FB BJK şeklinde yani lobiye göre şampiyonu belirliyor. Seneye de takımlara bakınca böyle gider gibi. Hele mhk de zabri çelik varsa aman aman

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...