Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Japon'ya da Kagawa formaları satılmaya başlanmış 620 tl ye geliyor türk lirası ile. Adamların en büyük online alış veriş sitesi satıyormuş ve türkiye'den alıp satmaya başlamışlar. Bizde formalar 149 tl adamlarda 620 tl bizim kulüpten fazla kar ediyorlar sdpoıgmndsg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

rize'ye yazık oldu ya, tek kale oynuyorlardı. ilk yarı 2 kere gittik 2 gol bulduk ki biri vida'nın şansa bulduğu boşluk. zaten galiba devrede totalde 4 pozisyona girmiş olabiliriz.

maç 2-3'ten 2-7 bitti yani, saçma sapan bir maçtı ama bazı şeyleri görmek adına güzeldi. güven, llajic ve dorukhan'ın bu takımın olmazsa olmaz olduğunu kanıtladı resmen düzen.

rize halen ligde 2. devrenin en iyi takımı. bu takıma 7 atmak normal şartlarda muhteşem bir olay olurdu ama çok tatsız maçtı çünkü cidden iyi oynayarak 7 atamadık.

yani işte şu takımın başında hoca olsa kadro halen ligi domine etmeye yeter aslında onu da gösteriyor böyle maçlar ama... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk devrede gostermisti rize 55% topla oynama, sut 2/12 gibi bir seydi. sonrasinda daha da fazla topa sahip oldular.

bizim sut 5/5'di. o ana kadar da, devaminda da net vurdu besiktasli oyuncular. yanilmiyorsam caner'in bile isabetli sutu var sdfg.

arcane tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, Stringray dedi ki:

hiç caner deme ya başakşehir maçında adriano oynamazsa visca caner'le öyle böyle dalga geçmez yani otoban falan değil tünel olur orası. suç rıdvan'ı bu maça kadar oynatmayan şenor'da gerçi.

Medel sol bek, Caner sol açık oynayabilir, bu maçta da öyle beklemiştim. Ljajic de sol açık yerine ortaya geçerdi daha etkili olduğu yere. Ama tabi ben laz olmadığım için böyle düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başak'a karşı 15 kişi sahaya çıksak yine tokatlar bizi abdullah hoca.

hatta her sene olduğu gibi klasik önce maç önü laz köylüsünü nasıl tokatlayacağını anlatacak detaylı, maçtan sonra nasıl tokatladığını daha detaylı şekilde yine anlatacak. rituel oldu adam için. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...