Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yani çok klas adamdı, zaten geldiğinde de o klasını elbet konuşturur. Ama işte son hali çok acınasıydı bayağı düşmüş haldeydi.

Ha gerçi halen 29 yaşında, o oyun tarzıyla 2-3 sene daha üst seviye oynar kendine gelirse ama ben gelmesini beklemiyorum.

Dortmund'da kendini bulamadıysa tekrar buralarda zor maalesef. Bir de zaten full sakatlanıyor, prone adam.

Ama olursa, bu maliyete harbi piyango olur Sosa gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:

ya bu kulüp bu kadar nasıl borçlandı maaşları ödeyemeyecek kadar? geçmişten gelenler mi giriyor şimdi? 170m kazanmış geçen sene diyorlar, şimdi de o kadar adam satıyoruz maaşlarına karşı ödemeden serbest bırakıyoruz fln anlamadım bu kadar dara girme sebebini bunu dark cevaplasın.
ikinci soru paralar nerde?
üçüncü soru rocoyu kim aldı aldırdı? ali eceye katılıyorum :D


Abi 50 yildir borcla donen kulup. Bu sorularin soruluyor olmasi garip. Borclarini dondurmeyi bile basaramiyor cogu zaman bu kulupler ve yine yine borclaniyorlar. Birde mal gibi doviz uzerinden borclaniyorlar sanki butun gelirleri doviz uzerindenmis gibi. Tabi hayaller devamli CL geliri, gercekler X TLye sabitlenmis TSL geliri...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasi 29 yasinda lan? bu adam 7-8 yil once manu'ya gitti, orada futbol unutup 2-3 sene sonra dortmund'a dondu? ki bundan once de dortmund'da estirdigi zamanlar vardi? 13 yasinda mi profesyonel oldu bu adam lan?

YOKSA JAPON DIYE YERINE BASKA BI CEKIK MI KOYDULAR???

yossi kohen?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sıkılmadı mecbur kaldı diyelim, şaklabanı gönderince (o da hala antrenmana çıkıyormuş bu arada) başka çaresi kalmayacak. kagawa'yı 10'a koyup ljajic'i sola çekmek yerine yedek bırakıp oradan caner'e orta yaptırırsa bu sefer bjk tribünleri yarar kafasını net şekilde.

defans önün dorukhan oğuzhan ljajic kagawa lens qral ise ve hala orta yaptırıyorsan bayağı küfrü haketmiş olursun yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lol. Kagawa transferinde her şey değişti.

Bunlar yüksek ihtimal Dortmund ile sözlü anlaştılar sonra Kagawa'yı ikna ettiler. O sırada Hannover gidip Dortmund ile direkt yazılı anlaştı belirli şeyler vaat edip. Kagawa BJK isteyince ve prensipte anlaşınca koz Dortmund'a geçti.

Haber şu ki Dortmund 500k euro kiralama bedeli istemiş önceden istemediği halde, onun yerine bizimkiler vermeyelim ama opsiyonu kaldırın demiş. Ayrıca oyuncunun 1.1 milyon euroluk maaşı da 1.2 milyona yükselmiş.

Kadere bakın ki bir anda bu maaşı yöneticiler karşılama kararı almış. Ne kadar eleştirilen, laf edilen yönetici varsa 300-500 bir şeyler atmış ortaya ondan sonra hep kendileri ile ilgili haber yapan kanallar üzerinden de yalamalı haberlerle bu duyuruldu.

Gelelim sonuca ki FFP yüzünden hibe ile transferin engellenmiş olması artık. Lisans çıkartmayı geç cezası var. Gelir yazamadığın hiçbir parayı kullanamazsın. Detaylarını anlatmak isterim de neyse işte uzun, kısacası öyle bir dünya yok.

Yani kulübün kasasındaki parayı kullanacaklar, ellerine yüzlerine bulaştırdıkları transfer konuşulmasın diye de hibe yalanını atıp alkış alacaklar ki alkışlıyorlar.

Bunlar iyice sefilleşmeye başladı. İyice...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada 3 aydır 200 dakika futbol oynayan adam bize gelecek, forma girene kadar 3-4 maç geçse, diğerlerinde de Şenor kesse vs. 10 maç oynayacak adam için sonuçta 1.2 milyon euro vermiş olacağız.

Rezalet ya, rezalet.

Bu transferi değerli kılan her şeye rağmen o aşırı cuzi opsiyon kısmıydı. 1.2 milyon euroya Kagawa alınabilecek oluşuydu tutması halinde. Tutmasa yine gönderirdin ama opsiyonu en azından kendi seçiminle kullanmayıp gönderirdin.

Şimdi sende tutsa, Dortmund bunu 1-2'ye Almanya'da bile okutur. Maaşını ödemediği adamdan para kazanacak.

Cidden rezalet ya, yeter harbi Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları falan bunlar nasıl büyük adamlarmış harbi bu itleri tasmalayıp kulübü nerelere getirmişler harbi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...